یك فعال كارگری در سمنان:
اصلاح قوانین كار و تامین اجتماعی بدون اعمال نظر کارگران قانون شکنی است

«کارگر پس از ۳۰ سال کار دیگر توان فعالیت ندارد و وقوع اعتراضات گسترده در صورت اعمال تغییرات مورد نظر سازمان تامین اجتماعی از اكنون قابل پیشبینی است.»
یک فعال کارگری در استان سمنان اعلام کرد: طبق برنامه پنجم توسعه هر نوع تغییر در قانون كار باید با نظر شركای اجتماعی صورت بگیرد و دولت با تدوین یكجانبه لایحه اصلاح قانون كار خلاف قانون عمل كرده است.
حبیب الله محقق، دبیر خانه کارگر سمنان قانون كار ایران را مترقیترین قانون کار در سطح خاورمیانه دانست و به ایلنا گفت: این قانون نیاز به تغییر ندارد و اگر در مواردی نیاز به اصلاح باشد حتما باید از نظرات کارگران نیز در این موارد استفاده شود.
وی همچنین از مطرح شدن بحث اصلاح قانون تامین اجتماعی توسط مدیران این سازمان انتقاد و گفت: کارگران سمنانی به نحوه اصلاح قانون تامین اجتماعی نیز اعتراض و معتقدند تغییر این قانون در شرایط سخت معیشتی امروز برای آنها هزینه بر است.
محقق گفت: به بهانه کاهش هزینههای تولید نمیتوان قانون تأمین اجتماعی را اصلاح و سن بازنشستگی را افزایش داد.
وی با اشاره به طرح تامین اجتماعی برای افزایش سن بازنشستگی برای جبران هزینههای این سازمان گفت: کارگر پس از ۳۰ سال کار دیگر توان فعالیت ندارد و وقوع اعتراضات گسترده در صورت اعمال تغییرات مورد نظر سازمان تامین اجتماعی از اكنون قابل پیشبینی است.
وی گفت: اگر کارفرمایان به تامین اجتماعی بدهکارند ربطی به کارگران ندارند بلکه باید این مشکل از طریق سازمان به صورت قانونی حل شود.