خبرگزاری کار ایران

در مرکز آموزشی جهاد کشاورزی استان اصفهان صورت گرفت؛

افتتاحیه دوره‌های بازآموزی مقررات راهنمایی و رانندگی و طرح‌های ارتقاء ایمنی روستایی

افتتاحیه دوره‌های بازآموزی مقررات راهنمایی و رانندگی و طرح‌های ارتقاء ایمنی روستایی
کد خبر : ۱۳۲۲۸۴

افتتاحیه دوره‌های بازآموزی مقررات راهنمایی و رانندگی و طرح‌های ارتقای ایمنی روستایی با حضور جانشین فرماندهی انتظامی استان اصفهان و مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های استان اصفهان برگزار شد.

دوره‌های بازآموزی مقررات راهنمایی و رانندگی و طرح‌های ارتقای ایمنی روستایی، راکبین موتورسیکلت سواران، عابران پیاده و سرنشینان وسایل نقلیه و رانندگان وانت بار‌ها و ادوات کشاورزی با حضور جانشین فرماندهی انتظامی استان اصفهان، رئیس پلیس راه استان، رئیس پلیس راهور استان و مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های استان اصفهان در مرکز آموزشی جهاد کشاورزی استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا در ابتدای همایش سرهنگ رضایی رییس پلیس راه با اشاره به دارا بودن کشور به ۱۲۳ هزار کیلومتر راه‌های فرعی روستایی گفت بالغ بر ۶ هزار کیلومتر از این راههای فرعی و روستایی متعلق به استان اصفهان است.

سرهنگ رضایی تصریح کرد باید به مقررات راهنمایی و رانندگی در بحثارتقاء آموزش و همچنین ایمنی معابر فرعی و روستایی توجه ویژه داشت. وی همچنین افزود: آموزش و ارتقاء ایمنی در جاده‌ها می‌تواند در کاهش تصادفات جاده‌های فرعی و روستایی سهم عمده‌ای داشته باشند.

در ادامه شمعانیان مدیر کل حمل و نقل و پایانه‌های استان اصفهان در خصوص این دوره آموزشی گفت این دوره در ۱۵۰ جلسه و به مدت ۴۳ روز برای رانندگان وانت بار‌ها و تردد سرنشینان ادوات کشاورزی و راکبین موتورسیکلت سواران و عابرین پیاده برگزار می‌شود.

وی گفت استان اصفهان به لحاظ موقعیت خاص جغرافیایی و همجواری با ۸ استان و در مرکز کشور سهم بسزایی در بحثجابجایی بار و مسافر دارد. شمعانیان خاطر نشان کرد استان اصفهان با دارا بودن سهم ۱۳ درصدی از جابجایی حمل و نقل بار رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.

شمعانیان اذعان داشت با توجه به اقدامات صورت گرفته با همکاری پلیس راهور و دهیاران در بحثتردد در روستا‌ها، شاهد کاهش تلفات فوتی را در بحثراه‌های ترانزیت و شریانی خاص و راههای برون شهری و درون شهری داشته‌ایم.

در پایان سرهنگ حسین‌زاده جانشین فرماندهی نیروی انتظامی استان اصفهان گفت در راستای آموزشهایی که پلیس راه، اداره کل حمل و نقل و پایانه‌ها برای امنیت راههای روستایی و کاهش تلفات در راههای روستایی خواهند داشت در وهله اول در بحثآموزش این خود ما هستیم که باید عمل کننده به این موضوع باشیم.

وی تصریح کرد: پلیس در یک دهه گذشته به این نتیجه قطعی رسیده که برقراری ارتباط صمیمانه با مردم می‌تواند نتایج بهتری در کاهش تصادفات و سوانح را داشته باشد.

سرهنگ حسین‌زاده خاطر نشان کرد با حضور افسران پلیس در مدارس و استفاده از عکس، بروشور و پاورپونت می‌توان موضوع ترافیک را به دانش آموزان نیز انتقال داد.

گفتنی است در پایان این دوره‌های آموزشی به شرکت کنندگان در دوره آموزشی کلاه ایمنی و مثلثخطر اهداء شد.

ارسال نظر