مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خبر داد؛
راه یافتن ۱۹۵ اثر به جشنواره موسیقی فجر استان مرکزی
![راه یافتن ۱۹۵ اثر به جشنواره موسیقی فجر استان مرکزی](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/E8ovfDbUAZjW/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pl80OZZjPGzu7otfNPZWXfo,/140311231328086432139564.jpg)
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی به برگزاری جشنواره موسیقی فجر در این استان اشاره کرده و گفت: از مجموع ۳۵۲ اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره موسیقی فجر این استان، ۱۹۵ اثر به بخش رقابتی این جشنواره راه یافتند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین محمودیفر در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانههای استان مرکزی، افزود: این آثار موسیقی از هنرمندان شهرستانهای اراک، ساوه، زرندیه، خمین، محلات، شازند و تفرش به دبیرخانه ارسال شده است.
وی ادامه داد: جشنواره موسیقی این دوره به صورت رقابتی برگزار میشود. این در حالی است که سال گذشته، رقابتی بودن مورد نظر نبود. آثار ارسالی به جشنواره مورد ارزیابی داوران قرار میگیرد و نفرات برگزیده اعلام میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی اظهار داشت: هنرمندان این جشنواره در سازهای سنتور، ویلون، کمانچه، پیانو، آواز ایرانی، قانون، تار، سهتار، دف و تنبک به رقابت میپردازند. تعداد آثار سازهای نی و عود به حد نصاب نرسید و از جشنواره حذف شدند.
محمودیفر تصریح کرد: این رقابت هنری در ۳ رده سنی شامل، ۱۵ تا ۱۸ سال، ۱۹ تا ۲۳ سال و ۲۴ تا ۲۹ سال تعیین شده است. قضاوت این رویداد هنری توسط ۳ داور انجام میشود که از این تعداد ۲ داور از استان مرکزی و یک داور هم از چهرههای ملی، حضور دارند.
وی بیان داشت: این جشنواره ۲۳ تا ۲۸ بهمن ماه سال جاری در پردیس سینمایی هتل امیرکبیر اراک برگزار میشود. ۲۳ بهمن تنبک و دف، ۲۴ بهمن سنتور و قانون، ۲۵ بهمن تار و سهتار، ۲۶ بهمن آواز ایرانی و پیانو ایرانی، ۲۷ بهمن ویلون ایرانی و کمانچه و ۲۸ بهمن اختتامیه جشنواره برگزار میشود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به اینکه حضور علاقمندان در جشنواره موسیقی فجر استان مرکزی رایگان است، تأکید کرد: زبان موسیقی، زبانی بینالمللی است که برای تبادل فرهنگی باید این هنر را شناخت، زیرا ریشه در هویت ما دارد.
معاون هنری و فرهنگی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز در این نشست خبری، گفت: از نقاط قوت جشنواره موسیقی فجر این استان، برگزاری در سطح حرفهای است که با حضور داوران و پیشکسوتان منجر به کیفی بخشی جشنواره شده است.
آرزو حیدری به حضور پیشکسوتان و فعالان عرصه موسیقی در برگزاری جشنواره موسیقی فجر استان مرکزی اشاره کرده و افزود: تمامی فعالان در سازهای ایرانی در این جشنواره شرکت دارند و تنوع شرکت کنندگان از نظر سنی مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری این جشنواره، ارتقاء سطح کیفی نوازندگی و موسیقی در استان مرکزی است. تشریک مساعی با کارگزاران فرهنگی استان با کمک مسئولیت اجتماعی منجر به افزایش سطح هنر استان مرکزی در حوزه موسیقی شده است.