رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان خبر داد؛
آغاز طرح سلامت نوروزی در قزوین با کشف 300 کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف
![آغاز طرح سلامت نوروزی در قزوین با کشف 300 کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/IUZ3ECNHNo1K/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0poajpTEy_v557otfNPZWXfo,/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA.jpg)
رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین از اجرای طرح کشوری سلامت نوروزی در این شهرستان خبر داد و گفت: این برنامه با حضور 50 نفر از کارشناسان بهداشت محیط آغاز شد و در ابتدا 300 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف نیز کشف و توقیف شد.
به گزارش ایلنا، علیرضا مهرعلیان با اشاره به طرح سلامت نوروزی گفت: روز آغازین، در بازرسی از بیش از 98 واحد صنفی، 11 اخطار کتبی و پنج اخطار تعطیلی 48 ساعته برای اماکن دارای تخلف بهداشتی صادر شد.
رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین افزود: در این برنامه، با برنامه ریزی و هماهنگی صورت گرفته 7 تیم از کارشناسان بهداشت محیط، بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، شامل آرایشگاههای بانوان، آقایان، هتلها، مسافرخانه، مساجد، پمپ بنزینها و همچنین مراکز قنادیها، رستورانهای بین راهی، فست فودها، قنادیها، آجیل فروشی، فروشگاههای بزرگ و حساس، نظارت بهداشتی دارند.
وی ادامه داد: با توجه به مقارن بودن سلامت نوروزی با ماه مبارک رمضان، کارشناسان بهداشت محیط این مرکز در این طرح از ساعت 8 تا 20 حضور دارند.
به گفته این مسئول، یکهزار و 98 مورد سنجش با تجهیزات قابل حمل، در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، شامل، سنجش دمای یخچال و فریزر نگهداری مواد غذایی، دمای مواد غذایی پخته شده، سنجش ترکیبات قطبی روغن مصرفی، سنجش شوری و سنجش میزان روشنایی محیط کار انجام شد.
مهرعلیان از شهروندان خواست که در تعطیلات نوروزی، ماه مبارک رمضان و روزهای دیگر، در صورت مشاهده هر گونه مورد غیربهداشتی از اصناف و اماکن عمومی، موضوع را از طریق سامانه تلفنی «190» وزارت بهداشت اطلاع دهند تا در اسرع وقت توسط کارشناسان این مرکز رسیدگی شود.