خبرگزاری کار ایران

سید امیر سیدزاده مطرح کرد؛

اگر با جوانان بزهکار مهربان باشیم، چشم‌اندازی امیدوارکننده‌ای خواهند داشت/ سیاه‌نمایی نکرده‌ایم

 اگر با جوانان بزهکار مهربان باشیم، چشم‌اندازی امیدوارکننده‌ای خواهند داشت/ سیاه‌نمایی نکرده‌ایم
کد خبر : ۱۵۹۰۸۱۳

سید امیر سیدزاده معتقد است که فیلم سینمایی «داد» نگاهی دلسوزانه و انتقادی نسبت به جامعه دارد و از سیاه‌نمایی فاصله گرفته است.

سید امیر سیدزاده، تهیه‌کننده فیلم سینمایی «داد» که امسال در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، در گفتگو با خبرنگار ایلنا، اظهار کرد: موضوع این فیلم درباره جوان‌های بزهکاری است که زیر سن بلوغ یا در آستانه بلوغ هستند و به دلیل بزهکاری در زندان به سر می‌برند و برای رفتن به مرخصی دچار مشکلاتی می‌شوند و چالشی که این فیلم روایت می‌کند و همچنین دغدغه‌ای که ابوالفضل جلیلی نسبت به این جوانان و نوجوانان دارد نظرم جلب شد که در ساخت «داد» با او همکاری کنم.

سیدزاده خاطرنشان کرد: ساختار «داد» کاملاً به واقعیت وفادار است و حتی می‌توان آن را فیلمی مستندگونه دانست که در ساختاری داستان‌گو به یک فیلم سینمایی داستانی تبدیل شده است. وقتی فیلمنامه آقای جلیلی را خواندم این ویژگی نظرم را جلب کرد و پس از صحبت‌های فراوانی که با هم داشتیم به این نتیجه رسیدیم که این فیلم می‌تواند به اثری با کیفیت و البته متفاوت در سینمای ایران تبدیل شود که به نظر من خوشبختانه این اتفاق افتاد. از طرفی آقای جلیلی از فیلمسازان خوب سینمای ایران است که آثار قابل تأمل و با کیفیت و متفاوت بسیاری در کارنامه ایشان دیده می‌شود و قطعاً برای من هم همکاری با این فیلمساز اتفاقی خوب بود.

این تهیه‌کننده تأکید کرد: قصه این فیلم در اطراف تهران روایت می‌شود و البته تأکید چندانی بر جغرافیا وجود ندارد و می‌توان این قصه را مربوط به دیگر نقاط ایران نیز دانست. خوشبختانه بازخوردهای خوبی از نمایش این فیلم شاهد بودیم و امیدواریم در اکران عمومی نیز به همین شکل مخاطبان این فیلم را به یکدیگر پیشنهاد دهند و «داد» بتواند در اکران هم اثر موفقی باشد.

وی تأکید کرد: به نظر من فیلم برای اکران عمومی مشکلی نخواهد داشت. قطعاً این اثر نگاهی انتقادی و البته دلسوزانه نسبت به جامعه دارد و آقای جلیلی هم با تجربه و مهارت خاصی که دارد مشکلات اجتماعی را به تصویر کشیده و من نگاه غالب را در این فیلم یک نگاه مهربانانه نسبت به جوانان می‌دانم که همه را به رفتاری خوب و مناسب با آنها دعوت می‌کند، به شکلی که حتی اگر با جوانانی که دچار بزهکاری شده‌اند اگر مهربان باشیم و چشم‌اندازی امیدوارکننده برایشان ترسیم کنیم آن‌ها هم از ناهنجاری‌ها قطعاً فاصله می‌گیرند. 

سیدزاده در پایان اظهاراتش تصریح کرد: فیلمسازی چون ابوالفضل جلیلی که همواره آثار جالب توجهی در سینمای ایران ساخته است و نگاهی دلسوزانه و دغدغه‌مند به جامعه دارد اگر در این فیلم مشکلاتی اجتماعی را به تصویر کشیده به سمت انتقاد و راهگشایی رفته و به نظر من به هیچ وجه نمی‌توان اثری چون «داد» را دچار سیاه‌نمایی دانست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز