اعتراض خانه سینما به بخشهایی از برنامه هفتم
![اعتراض خانه سینما به بخشهایی از برنامه هفتم](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/W1MzyL7YDS42/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0po7FutBz83qm7otfNPZWXfo,/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87+%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7.jpg)
هیات رییسه خانه سینما مکاتبهای با مجمع تشخیص مصلحت و شورای نگهبان و دولت در خصوص بخشهایی از برنامه هفتم، منتشر کرد.
به گزارش ایلنا، متن نامه هیات رییسه خانه سینما به مجمع تشخیص مصلحت و شورای نگهبان و دولت در خصوص بخشهایی از برنامه هفتم، به شرح زیر است:
در خبرها آمده بود که قانون برنامه هفتم توسعه در شرف ابلاغ به دولت و دستگاههای اجرایی است. براین پایه و پیرو پیگیریهای قبلی به استحضار میرساند بر خلاف ماده ۲ قانون بهبود فضای کسب و کار، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به ارسال مفاد پیشنهادیاش به این خانه و بررسی نظراتمان اقدامی بعمل نیاورده است. نتیجه عدم اجرای قانون یاد شده، اینکه در بند پ ماده ۷۵ بر خلاف اصول مسلم حقوقی و قوانین موضوعه درباره اصناف و سندیکاها، رسیدگی به تخلفات احتمالی اهالی فرهنگ و هنر و نهادهای ذی ربط را بسان کارمندان دولت به هیات های بدوی و عالی رسیدگی کننده توسط آن وزارتخانه تعیین کرده است. بر این اساس نظر آنجناب را به بیپایه بودن بند پ ماده مذکور چنین جلب میکند که رسیدگی به تخلفات احتمالی هنرمندان هم چون سایر شاغلان اصناف و سندیکاها (پزشکان، مهندسان، پرستاران کسبه، آی تی و ...) در حیطه اختیارات و وظایف اصناف و اتحادیههای صنفی است. درباره سایر تخلفات غیر حرفهای هنرمندان نیز همچون سایر شهروندان رسیدگی به آنها تابع قوانین موضوعه و در محاکم قضایی صالح است.
بر این مبنا ارزنده است نسبت به حذف این بند متعارض با اصول حقوقی، دستور اقدام لازم صادر فرمایید.