به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی انجام گرفت؛
تعطیلی ١٣ مرکز تهیه و توزیع غذا در شیراز
رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب از تعطیلی ١٣ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت خبر داد.
به گزارش ایلنا، کمال فخرپور گفت: در راستای تشدید نظارتهای بهداشتی بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش این مرکز، ١٣ واحد تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلف از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.
وی افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوهنامههای بهداشتی بهویژه، کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی ازجمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی بهمنظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.
مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز دراینباره گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر الی ٤ درجه سانتیگراد و در فریزر منفی ١٨ درجه سانتیگراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل ٦۵ درجه سانتیگراد است و بسیاری از مسمومیتهای غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ٤ الی ٦۵ درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق میافتد.
محمدحسین کیانفر با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست از خرید مواد غذایی در مراکز غیر مجاز و بدون مشخصات بهداشتی و همچنین خرید از فروشندگان دوره گرد خودداری کنند و شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شماره ١٩٠ ثبت و پیگیری کنند.