عضو کمیسیون امنیت ملی در گفتوگو با ایلنا:
ترور دو قاضی دیوان عالی کشور براساس پروژه نفوذ بوده است/ باید ضعفهای حفاظتی خود را از بین ببریم
عضو کمیسیون امنیت ملی درباره ترور دو قاضی دیوان عالی کشور گفت: من هم معتقدم که پروژه نفوذ بوده است و باید دستگاههای حساس مثل قوه مقننه، قوه قضاییه یا قوه مجریه از هر جهت به موضوع نفوذ اهمیت دهند و به تشدید مراقبتهای حفاظتی اهمیت داده و نهایتاً سعی کنند که ضریب اطمینان حفاظت از شخصیتها را ارتقا داده همچنین ضریب حفاظت از ایمنی تشکیلات دولتی را افزایش دهند تا از هرگونه مقاصد شوم دشمنان جلوگیری شود.
یعقوب رضازاده عضو کمیسیون امنیت ملی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره ترور دو قاضی دیوان عدالت اداری و اینکه گفته میشود موضوع نفوذ در ترور این دو شهید مطرح است، گفت: حجج اسلام شهید رازینی و شهید مقیسه هر دو از قضات شریف قوه قضاییه و دیوان عالی کشور بودند و شهادت آن دو موجب تعصب و تألم همه دلسوزان و خدمتگزاران به نظام شد.
وی ادامه داد: ریاست دیوان عالی کشور در این زمینه بحث نفوذ را مطرح کردهاند. قطعا من نظر ایشان را تایید میکنم چون اگر موضوع شخصی بود یا موضوع انفرادی بود به خود این فرد باز میگشت اما این فرد؛ نه خودش، نه خانواده و نه بستگان درجه یکش هیچگونه پرونده قضایی یا تخلفاتی نداشتند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به نظر من سازمان منافقین خلق و همچنین رژیم صهیونیستی به انواع مختلف سعی میکنند از جنبههای مختلف اقتصادی یا سیاسی یا مالی یا به نوعی اخلاقی یا هر نوع نفوذی که میتوانند، یک فرد را تحت تاثیر خودشان قرار دهند و اقدامات خودشان را داشته باشند. قطعاً کاری که این فرد ضارب انجام داد و موجب شهادت این دو بزرگوار شد موضوعی هدایت شده از سوی سازمانهای منافقین و سازمانهای جاسوسی وابسته به رژیم صهیونیستی بوده است.
وی با اشاره به پروژه نفوذ گفت: متاسفانه ما این عامل نفوذ را در چند سال گذشته هم داشتهایم مقام معظم رهبری هم این موضوع را یک تهدید بزرگ دانستند. این موضوع هم به پروژه نفوذ برمیگردد و باید دستگاههای حساس مثل قوه مقننه، قوه قضاییه یا قوه مجریه از هر جهت به موضوع نفوذ اهمیت دهند و به تشدید مراقبتهای حفاظتی اهمیت داده و نهایتاً سعی کنند که ضریب اطمینان و حفاظت از شخصیتها را ارتقا داده و همچنین ضریب حفاظت ایمنی تشکیلات دولتی را افزایش دهند تا از هرگونه مقاصد شوم دشمنان جلوگیری شود.
این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه شما گفتید این اتفاق بر اثر پروژه نفوذ بوده است آیا لازم است که دستگاهها دقت بیشتری در جذب افراد داشته باشند چراکه گفته شده فرد ضارب حدود ۱۰ سال در این محیط کار میکرده است، گفت: حالا ایشان ۱۰ سال در این محل فعال بوده اما عوامل جاسوسی دشمن شاید بیشتر از ۱۰ سال یا شاید دهها سال در یک سازمانی هدایت شده خدمت کنند و آنجا مشغول باشند و ضربه خودشان را بعد از ۲۰ سال یا ۱۵ سال بزنند. لذا به نظر من بحث همان تشدید ضریب امنیتی و حفاظتی شخصیتها و حفاظت از اسناد و مدارک است.
رضازاده تصریح کرد: ما درباره حفاظت از شخصیتها صحبت میکنیم اما در حوزه حفاظت از اسناد و مدارک هم آسیب خوردهایم، از حفاظت فیزیکی تاسیسات هم ما آسیب خوردهایم یعنی به نوعی بعد از پیروزی انقلاب تا به حال از انواع مختلف ضریبهای حفاظتی که متاسفانه پایین بودهایم، آسیبهایی خوردیم که باید سعی کنیم از آن آسیبها درس عبرت بگیریم و انشاالله ضعفهای حفاظتی را از بین ببریم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره ورود کمیسیون امنیت ملی به موضوع اعدام اتباع ایرانی در عربستان گفت: من آخرین جلسهای که در کمیسیون امنیت بودم این موضوع مطرح نشد ولی قطعاً روابط ما با دولت عربستان روابط مناسبی نیست. یعنی خلأها و نقطه ضعفها و یکسری مشکلاتی وجود دارد و قطعا اگر روابط خارجی ما با دولتهای همسایه و با دولتهای منطقه بهبود پیدا کند، این نوع مشکلات را ما نخواهیم داشت و میتوانیم با حل و بیان موضوع با کشورهای همسایه این مشکلات را به نوعی مرتفع کنیم.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: نهایتاً وزارت امور خارجه باید در این رابطه هم فعالیت بیشتری داشته باشد و هم حساسیت بیشتری از خودش نشان دهد.