هنرمند نقالی اصفهان به خاک سپرده شد
![هنرمند نقالی اصفهان به خاک سپرده شد](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/NLQKUEOn7DS1/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pv5n4GwPeb-L7otfNPZWXfo,/%D9%86%D9%82%D8%A7%D9%84.jpg)
پیکر هنرمند نقالی اصفهان بر روی دستان مردم اصفهان تشییع و در قطعه هنرمندان باغ رضوان به خاک سپرده شد.
به گزارش ایلنا از اصفهان، غلامرضا خوشحالپور با نام هنریِ «مرشد بستور»، فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۵ و ابتدا با بازیگری تئاتر در گروه کارگری «گروه تئاتر کارگری حاج آقا اعتزازی» آغاز کرد و در طول حیاتش با نقالی که ارثیه پدربزرگش بود، تلاش میکرد نسل جوان را به شاهنامه نزدیک کند.
این پیشکسوت هنر نقالی اواسط جنگ و حدود سال ۶۵ به نقالی گرایش پیدا کرد و در مدت هشت سال دفاع مقدس به نقالی پرداخت و بیش از ۳ هزار اجرای نقالی در استان اصفهان داشته است.
غلامرضا خوشحالپور که «گروه نقالی آئینی سنتی بستور» را شکل داده بود تا بدینوسیله در زنده نگهداشتن هنر نقالی و انتقال آن به نسل نو اقدام مؤثری برداشته شود، درباره علت انتخاب نام «بستور» برای خودش چنین گفته بود که «بستور یکی از پهلوانان گمنام شاهنامه است و حکیم فردوسی تنها ۶ بیت شعر درباره او سروده است.
وی در اجرای هنر نقالی معتقد بود کار نقال، انتقال فرهنگ و هنر و بزنگاههای تاریخی و انتقال ظرافتها و ظرفیتهای انسانی است و یک نقال همیشه به خود و به دیگران یادآوری میکند که ما انسانیم و باید انسانوار زندگی کنیم. هدف نقال فقط مباحث وطنپرستی نیست اگرچه وطن خود را دوست دارد و برای وطن جان میدهد.
این هنرمند نقال شامگاه پنج شنبه ۲۲ شهریور به علت ایست قلبی فوت کرد. بستور یکی از پهلوانان گمنام شاهنامه است و فردوسی طوسی تنها ۶ بیت درباره او سروده است و این پهلوان پرچمدار ایران در جنگ با تورانیان بود.