پرسنل بیمارستان امام خمینی کرج مطرح کردند؛
ششمین مزایده هم بینتیجه ماند/ بیمارستان را به شرکت تعاونی پرسنل و پزشکان واگذار کنید
![ششمین مزایده هم بینتیجه ماند/ بیمارستان را به شرکت تعاونی پرسنل و پزشکان واگذار کنید](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/lPdCdksRk2bJ/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pkcL72tkIxnq7otfNPZWXfo,/%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86+%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85+%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C+%DA%A9%D8%B1%D8%AC+.jpg)
پرسنل بیمارستان امام خمینی راهکارهای خود را برای نجات بیمارستان از بحران اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ششمین مزایده بیمارستان امام خمینی کرج که روز گذشته (۱۰ تیر ماه) توسط سازمان همیاری شهرداریهای استان البرز برگزار شده بود، بازهم بینتیجه ماند.
پرسنل بیمارستان امام خمینی کرج در انتقاد به بلاتکلیفی طولانی مدت بیمارستان میگویند: آیا مردم کرج باید در سطح شهر سرگردان باشند یا کارکنان این مرکز برای امرار معاش خود باید در سر در گمی به سر ببرند؛ آیا نهاد و سازمانهای تصمیمگیرنده نمیتوانند تدابیری اتخاذ کنند که این مرکز در مرحله اول راهاندازی بشود و ارائه خدمت کند و سازمان همیاری هم به موازات راهاندازی و احیای مزایده خود باشد؟
به گفته قاسم طاهری (عضو شورای اسلامی کار بیمارستان فوق تخصصی امام خمینی کرج) خواسته پرسنل از استاندار کرج این است که در اولین مرحله برای برون رفت از این بحرانها ترتیبی اتخاذ کند تا جلسهای با نمایندگان بیمارستان و گروه پزشکان تشکیل شود و راهکارهای عملیاتی پیشنهاد شود.
راهکارهای مورد نظر پرسنل بیمارستان که پیشتر به مسئولان استانی ارائه شده، به شرح زیر است:
اولا- اقتصاد درمان از سودآورترین اقتصادها در شرایط فعلی بوده و شاهد آن، اوضاع بیمارستانهای خصوصی در کشور و عدم تمایل پزشکان به مهاجرت است. از این رو تعرفه بیمارستان خصوصی شود.
ثانیا- اگر سازمان همیاریهای شهرداری و دیگر نهادها علت را در دولتی بودن تعرفه میدانند، در همان ابتدای تغییر تعرفه شورای اسلامی بیمارستان با کارشناسی گسترده خود پیشنهادات کاربردی زیادی به مسئولین ارایه شد اما گویا مسئولی خواهان حل مشکل نبود.
ثالثا- پیشنهاد شد با چند برابر کردن تعداد بیماران و تبدیل تهدید به فرصت، درآمد را حفظ کنند و پزشکان نیز اعلام آمادگی کردند اما باز گوش شنوایی نبود.
چهارم- پیشنهاد شد با واگذاری بیمارستان به صورت صوری به شرکت تعاونی پرسنل و پزشکان تعرفهها خصوصی شود که متأسفانه توجهی نکردند.
پنجم - پیشنهاد کردیم اگر چاره را فقط فروش میدانند موضوع فروش را با یکی از گروهها که از سرمایهگذاران موفق بیمارستانهای دولتی هستند در میان بگذارند اما باز انجام ندادند.
ششم - پیشنهاد کردیم مسئولین استان با بنیاد مذاکره کنند و ایشان را وادار به تملک مجدد بیمارستان و ایجاد مرکزی مشابه خاتم نمایند که متاسفانه باز وقعی ننهادند.
حال انتظار میرود به ما پاسخ دهند که چرا این راهکارهای عملی و کارشناسی شده انجام نشد و فقط مسئولین وقتشان را به جلسات بیحاصل گذراندند؟ تمام راهکارهای فوق هنوز عملیاتی و مشکلگشا هستند فقط مدیری لازم است که در استان دغدغه حل مشکل را داشته باشد تا بخواهد و عمل کند.