پنجاه و هشتمین جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس؛
ارائه طرح اولیه جشنواره مد و لباس فجر/ رونمایی از سایت کارگروه مد و لباس
پنجاه و هشتمین جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، صبح امروز با حضور دکتر قادر آشنا دبیر شورای فرهنگ عمومی، دکتر زهرا گلپایگانی رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و نمایندگان اعضا، برگزار شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابطعمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، در این جلسه که نمایندگانی از انجمن طراحان لباس و پارچه ایران حضور داشتند، قادر آشنا دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به جایگاه قانونی این کارگروه بر اهمیت فعالیت آن در تاکید کرد.
وی گفت: لازم است نمایندگان دستگاهها در هر جلسه گزارشی از پیشرفت فعالیتهای خود در حوزه مد و لباس ارائه کنند تا برنامهها با دقت و جدیت پیش رود.
آشنا با اشاره تنوع اقوام در کشورمان خواستار توجه بیشتر طراحان به لباس اقوام و پوششهای فلکلور ایرانی شد.
زهرا گلپایگانی نیز در این جلسه در سخنانی، با اشاره به در دستور کار بودن برگزاری جشنواره مد و لباس فجر، از سیاستهای کلی این جشنواره گفت.
رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور تصریح کرد: لحاظ نگاه بلند مدت در سیاستگذاری جشنواره مد و لباس فجر در دوره جدید از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی «نقشآفرینی همه بازیگران و ذینفعان زیست بوم مد و لباس، تمرکز کیفیت به جای کمیت و جذب حداکثری مخاطبین» را از اهم برنامههای جشنواره مد و لباس پیش رو عنوان کرد.
زهرا گلپایگانی اظهار داشت: شناسایی و معرفی استعدادهای نوآور در طراحی پوشاک و فراهم آوری بستر مناسب برای مشارکت آنان از سراسر کشور بر مبنای عدالت فرهنگی در سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر» از اهداف اصلی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور است.
حضار در این جلسه «ضمن ابراز خرسندی از تغییر و تحولات مثبت ملموس در روند فعالیتهای کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در دوره جدید» بر «اعمال خلاقیت در برگزاری جشنواره پیش رو، معرفی مد ایرانی، عرضه محصولاتی که قابلیت تسری به بخش تولید و صنعت دارند، دعوت از طراحان صاحب سبک و ایده نو و دارای برنامه و هدفگذاری دقیق» در برگزاری سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر تاکید کردند.
بنا بر این گزارش، بر اساس قانون ساماندهی مد و لباس مصوب 12/10/1385 مجلس شورای اسلامی «کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور» متشکل از نمایندگان تامالاختیار وزارتخانههای فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت و سازمانهای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و برنامه و بودجه کشور به همراه سه نفراز نمایندگان صنوف ذیربط (طراحان و تولیدکنندگان) و یک نفر نماینده از کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر، است. دبیرخانه این کارگروه ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر بوده و مصوبات آن پس از امضاء و ابلاغ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قابل اجراء است.