«سیمان غرب آسیا» با خطر تعطیلی مواجه شد
![«سیمان غرب آسیا» با خطر تعطیلی مواجه شد](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/RqIVe7mBQic1/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0piqqJxglxVmk7otfNPZWXfo,/loginhpmee3.jpg)
شرکت «سیمان غرب آسیا»، با خطر تعطیلی مواجه شده است. اگر مسئولان وضعیت جاری را تغییر ندهند، بدون تردید باید پاسخگوی سفرهی کارگران این شرکت باشند.
به گزارش خبرنگار بازرگانی ایلنا؛ کارخانه «غرب آسیا» با ظرفیت ۵۰۰۰ تن تولید در روز، جهت ادامه تولید با مشکلات عدیده و اساسی مواجه شده است. ادامه این روند، نگرانیها در خصوص توان پرداخت دستمزد کارگران این واحد تولید سیمان را افزایش داده است.
روند رو به صفر
بررسیهای صورت گرفته نشان میدهد که روند تولید "کلینگر" در "شرکت سیمان غرب آسیا" با نوسانات زیادی همراه بوده است؛ آنچنانکه تولید این ماده مهم، در سه ماه اخیر به صفر رسیده است. این در حالی است که ادامه وضعیت موجود باعث میشود تا این شرکت در اسفند ماه سال جاری نیز فاقد هر گونه تولیدی باشد.
در حال حاضر فقدان تولید در شرکت «سیمان غرب آسیا»، نگرانیها در خصوص معیشت کارگران را افزایش داده و و امنیت شغلی را تحت تاثیر قرار داده است؛ آنچنانکه بیم آن میرود این شرکت نه تنها نتواند در روزهای پایانی سال، عیدی کارگران خود را تامین کند، بلکه حتی در پرداخت حقوق و دستمزد دچار مشکلات اساسی شود.
لازم به ذکر است؛ تولید کوره شرکت «سیمان غرب آسیا» در طول سال ۱۴۰۳، دستکم ۵ ماه با تعطیلی همراه شده است که دلیل اصلی آن به ناترازی انرژی باز میگردد. در این زمینه هر چند مسئولان مربوطه قول مساعدتهایی را به عموم بنگاههای اقتصادی دادهاند، ولی متاسفانه تاکنون در این زمینه، هیچ اتفاق خاصی رخ نداده است.
در این رابطه علیاکبر الوندیان، دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان با اشاره به وضعیت کارخانه سیمان غرب آسیا گفت: این واحد عظیم صنعتی با هدف توسعه منطقه، ایجاد اشتغال و ارتقاء امنیت شغلی احداث شده است و متاسفانه در حال حاضر به دلیل اعمال محدودیت برق و گاز زمین گیر شده است و باعث شده در سال جاری با راندمان حدود ۵۰ درصد فعالیت کند.
دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان افزود: برای جلوگیری از بحرانی شدن شرایط ضرورت دارد نسبت به پایان دادن به محدودیت برق و گاز این کارخانه اقدام عاجل صورت پذیرد، بدیهی است بیتوجهی به بنگاههای اقتصادی، انگیزه سرمایه گذاری در منطقه را از بین خواهد برد .
الوندیان در خاتمه خاطرنشان کرد: صنعت سیمان در سال جاری در تنگنای محدودیت انرژی گرفتار شده و تا کنون کورههای این صنعت حدود ۴ میلیون تن نسبت به سال گذشته کاهش تولید داشته است و تشدید اعمال محدودیت انرژی در صنعت سیمان را نشان میدهد.