خبرگزاری کار ایران

جزئیات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی علوم و ارتباطات در کمیسیون فرهنگی

جزئیات بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی علوم و ارتباطات در کمیسیون فرهنگی
کد خبر : ۱۵۱۶۶۲۰

وزیر پیشنهادی علوم و ستار هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات در جلسات صبح امروز کمیسیون فرهنگی مجلس حضور یافتند.

احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: طبق برنامه، ستار هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در اولین جلسه امروز کمیسیون فرهنگی حضور پیدا کرد.

راستینه افزود: در موضوعات مهمی در کمیسیون تبادل نظر شد و برنامه‌های وزیر پیشنهادی درباره این موضوعات مورد مطالبه قرار گرفت.

وی گفت: در این جلسه نمایندگان دغدغه‌های خود درباره ضرورت توسعه صنعت فضایی کشور براساس احکام قانون برنامه هفتم را ارائه دادند. همچنین مواردی درباره ضرورت حرکت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به سمت ایجاد یک سیستم عامل در موتور جست‌وجوگر ملی برای پیشبرد برنامه‌های شبکه ملی اطلاعات و ضرورت حرکت به سمت ایجاد اینترنت پاک کودکان برای حفظ نسل نو و مدیریت فرهنگی نسل نوجوان کشور مطرح شد و وزیر پیشنهادی برنامه‌های خود را در این باره ارائه داد.

وی با اشاره به ارائه دغدغه‌های نمایندگان کمیسیون فرهنگی درباره مدیریت هوشمند محتوا و راهکار فنی برای حفظ حقوق کاربران فضای مجازی در این نشست، افزود: توسعه اقتصاد دیجیتال و برنامه‌های وزیر پیشنهادی ارتباطات در این حوزه از دیگر مواردی بود که در این جلسه بحث و گفتگو شد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین گفت: چگونگی برخورد با تخلفات سکو‌های داخلی و خارجی و چگونگی حفظ استقلال هویتی و تمدنی در تقابل گفتمانی و هویتی غرب، دغدغه‌های بسیار جدی بود که در این جلسه مطرح شد.

راستینه ضرورت تعیین تکلیف خرید و فروش فیلترشکن‌ها و رسیدن به یک برنامه نظارتی جامع برای مدیریت هوشمند در فضای مجازی و تولید محتوا‌ها را از دیگر مباحث جدی مطرح شده در جلسه بررسی برنامه‌های وزیر پیشنهادی ارتباطات در کمیسیون فرهنگی عنوان کرد.

وی افزود: در این جلسه همچنین درباره ضرورت تمرکز بر تکمیل شبکه ملی اطلاعات براساس برنامه زمانبندی قانون برنامه هفتم توسعه مباحثی به صورت دقیق ارائه شد. ضرورت تنظیم‌گری کارآمد در فضای مجازی از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه نکاتی درخصوص آن ارائه شد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: همچنین برنامه‌های جامع برای افزایش کیفیت و سرعت اینترنت به بحث و گفتگو گذاشته شد و تمرکز بر ارائه برش سالانه در تحقق احکام برنامه هفتم مطالبه جدی نمایندگان کمیسیون فرهنگی از وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات بود.

وی در تشریح جلسه بررسی برنامه‌های حسین سیمایی‌صراف، وزیر پیشنهادی علوم در دومین جلسه امروز این کمیسیون هم گفت: در ابتدای این جلسه وزیر پیشنهادی به اختصار برنامه‌های خود را ارائه و معرفی کرد و در ادامه نمایندگان اهم مطالبات حوزه فرهنگ از وزارت علوم را طرح و نظر و برنامه سیمایی‌صراف در این حوزه‌ها را جویا شدند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: حفاظت از حقوق آزمون‌دهندگان و مقابله با تقلّب و ارائه زمان‌بندی اجرایی‌سازی اسلامی شدن دانشگاه‌ها از جمله مسائل مهم طرح و بحث شده در این جلسه بود. همچنین نمایندگان کمیسیون فرهنگی بر ضرورت ارائه برنامه زمان‌بندی در اجرایی‌سازی مهندسی فرهنگی توسط وزیر علوم تأکید کردند.

راستینه ضرورت توجه به مرّ قانون در بحث برخورد با تخلفات را از دیگر مطالب مورد مطالبه نمایندگان کمیسیون فرهنگی از وزیر پیشنهادی علوم خواند و گفت: تأکید نمایندگان بر این بود که نباید افرادی که صلاحیت آنها براساس قانون رد شده، براساس فرایند سیاسی مجدد به دانشگاه بازگرداند. توجه به علوم انسانی و نقش این علوم در حل مسائل مهم دانشگاه و جامعه و توسعه پارک‌های علم و فناوری و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و رفع موانع تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان از دیگر مسائل و دغدغه‌های مهم نمایندگان کمیسیون فرهنگی بود که در این جلسه طرح و نکاتی درباره آن بیان شد.

وی ضرورت اجرایی‌سازی مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی درخصوص ترویج فرهنگ عفاف و حجاب را از دیگر مطالبات حوزه فرهنگ از وزارت علوم آینده خواند که در جلسه بررسی برنامه‌های وزیر پیشنهادی علوم در کمیسیون فرهنگی مجلس طرح شد و سیمایی‌صراف توضیحاتی در این باره ارائه کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز