خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در جمع بسیجیان و خانواده معظم شهدا مطرح کرد:

شرکت سایپا بعد از 7سال به سود رسید/ کارنامه شرکت سایپا، در شش ماه دوم سال جاری درخشان‌تر می‌شود

شرکت سایپا بعد از 7سال به سود رسید/ کارنامه شرکت سایپا، در شش ماه دوم سال جاری درخشان‌تر می‌شود
کد خبر : ۱۵۶۱۹۷۶

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در جمع بسیجیان و خانواده معظم شهدا گروه سایپا گفت: شرکت سایپا در نیمه اول سال جاری با وجود اینکه اصلاح قیمتی نداشته، ۱۵ درصد تورم به تامین مالی اضافه شده و همچنین تلاش گروه‌هایی برای خلل در روند تولید بوده، موفق شده ‌بعد از ۷ سال به سود برسد.

به گزارش ایلنا به نقل از سایپانیوز، جواد توسلی مهر، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم یادواره شهید شاخص کار و تولید و تجلیل از خانواده معظم شهدا گروه سایپا که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، گفت: یکی از اقدامات مهم و با بصیرت امام خمینی (ره) بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تشکیل بسیج مستضعفان بود، که همچنان از برکات آن در کشور بهره مند هستیم و باید افتخار کنیم که در طلایی ترین عرصه تاریخ در ایران زندگی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه ما همواره قدردان رشادت‌ها و از خودگذشتگی شهدا، جانبازان، ایثارگران، بسیجیان و خانواده آنها هستیم و اگر آنها نبودند این آرامش و امنیت در کشور ممکن نبود، خاطر نشان کرد: حضور بسیج در سنگر کار و تولید، منجر به ثبات و امنیت اقتصادی در کشور شده است.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: برای برون رفت از جنگ اقتصادی حاضر، ما هیچ راه نجاتی به جزء تولید در کشور نداریم، توجه به تولید می‌تواند امنیت و آسایش را در پی داشته باشد.

توسلی مهر با تاکید بر اینکه در سال جاری برای اولین بار بعد از ۷ سال شرکت سایپا به سود رسید که این اتفاق بزرگی است،‌ افزود: به همت متخصصان و کارکنان این مجموعه از ۴۸۵۰ هزار میلیارد تومان زیان ناویژه به ۳۵۰۰ میلیارد تومان سود ناویژه دست یافتیم، این دستاورد در حالی است که افزایش قیمتی نداشتیم و همچنین ۱۵ درصد تورم به تامین مالی ما اضافه شده بود.

وی یادآور شد: افراد و گروه‌هایی همواره تلاش می‌کنند تا در روند رشد تولید داخلی وقفه ایجاد کنند اما با یاری و همت همه دلسوزان کشور، موفق نخواهند شد و مطمئنا با تلاش تمام کارکنان وضعیت شرکت سایپا، درخشان‌تر از شش ماه نخست سال خواهد بود.

توسلی مهر بیان کرد: در سالیان گذشته با تصمیمات غیر کارشناسی ۲۵۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته به دو خودروساز بزرگ کشور تحمیل شد و عملا حدود ۶۳۰ هزار میلیارد تومان پول تولید به جیب واسطه‌ها رفت که با این پول می شد تحول بزرگی در توسعه زیرساخت های صنعت خودروسازی کشور ایجاد کرد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز