خبرگزاری کار ایران

با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص و مدیران عالی بانک ایران زمین صورت گرفت؛

تولد بانک محلات ایران زمین با آغاز به کار نئوبانک باما

تولد بانک محلات ایران زمین با آغاز به کار نئوبانک باما
کد خبر : ۱۴۹۹۰۳۶

مراسم امضای قرارداد همکاری مشترک هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ایران زمین ( جامپ) و بنیاد آینده سازان محلات (باما) با عنوان "پروژه بانک محلات ایران زمین" با حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس ستاد توانمندسازی محلات، مدیران عالی بانک ایران زمین و بنیاد آینده سازان محلات، مدیران عامل شرکت های هلدینگ فناوری اطلاعات، مالی و دیگر شرکت های زیرمجموعه این بانک برگزار شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین؛ در اسفند سال گذشته مراسم آیین امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بانک ایران زمین و بنیاد آینده سازان محلات با موضوع طرح ملی توانمندسازی محلات با هدف ایجاد تحول، پیشرفت و توسعه کشور و همچنین اشتغال و رفاه هموطنان به ویژه جوانان این مرز و بوم برگزار شد و امروز به مرحله اجرا رسیده است.

در این مراسم آقامحمدی شناخت نیازهای مشتریان به خصوص در محلات کم برخوردار را ضروری و موثر بیان کرد و گفت: بانک ایران زمین می تواند شرکت های زیرمجموعه خود را مامور به بررسی و مطالعه رفتار و نیازهای این محلات کند تا این امکان برای افراد ایجاد شود که بتوانند از همان محله نیازهای روزمره و معیشتی خود را برطرف کنند.

رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار در ادامه افزود: با تامین اجناس مورد نیاز مغازه داران و کسب و کارهای خرد در محلات از طریق ایجاد یک شبکه توزیع دقیق و منظم در داخل 260 محله تحت حمایت بنیاد باما، می توان اجناس و محصولات را به موقع و به اندازه مورد نیاز و با قیمت مناسب در اختیار تولیدکنندگان، کاسبان و ساکنین قرار دهیم.

آقامحمدی محلات کم برخوردار را عامل مهم در توسعه شهری بیان کرد و گفت: پتانسیلی که در این محلات وجود دارد می تواند عامل موثری برای ایجاد ظرفیت های بزرگ در بخش مراودات و تجارت باشد.

آقامحمدی شرایط تولیدات داخلی کشور را مطلوب و قابل رقابت با نمونه های خارجی دانست و افزود: در محلات کم برخوردار جوانان ما با تلاش در کارگاه های کوچک، محصولات مختلف همچون پوشاک، کیف و کفش تولید می کنند که می توان با حمایت آنان گام موثری در بخش تولید داخلی و حتی تعامل و مراوده با سایر کشورها ایجاد کرد.

رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار از استقبال شرکت های معتبر سازنده جهت ساخت ساختمان و مراکز تجاری در این محلات خبر داد و خاطر نشان کرد: بانک ایران زمین به عنوان محور توسعه محلات می تواند با این شرکت ها تعامل کرده و ساختار این مناطق را تغییر و توسعه دهد.آقا محمدی گفت: بانک وظیفه دارد نیاز و توان مشتری را نقد کند. نقدینگی یعنی توانایی و نیازهای انسان ها را که یک ثروت به شمار می رود، نقد کنیم تا بتواند خوب تولید کند، خوب فعالیت کند و خوب زندگی کند.

وی کادر بانک ایران زمین را کادری علاقه مند و پیگیر معیشت مردم دانست و افزود: بانک ایران زمین با ارزیابی دقیق محلات و متناسب با شرایط موجود، اقدام لازم را آغاز کرده تا بتوانیم در کمترین زمان به نتایج مطلوبی دست پیدا کنیم.

در ادامه مراسم عبدالمجید پورسعید مدیر ارشد بانک ایران زمین همکاری هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ایران زمین ( جامپ) و بنیاد آینده سازان محلات (باما) را سازنده بیان کرد و گفت: حمایت از کسب و کارهای خرد در کنار بخش های عمده، می تواند کمک شایانی به توسعه اقتصاد کشور و زندگی مردم داشته باشد و بی شک تقویت محلاتی که از امکانات کمتری برخوردارند می تواند فرصت مطلوبی برای ارائه خدمات بانکی باشد.

پورسعید افزود: زمانی که تلاش همکاران من در بانک ایران زمین موجب رفع مشکلات معیشتی مردمی که از امکانات کمتری برخودار هستند، ایجاد کسب و کارهای نوپا، افزایش تولیدات داخلی و نهایتاً توسعه اقتصاد کشور شود، بسیار ارزشمند است.

وی خاطرنشان کرد: بانک ایران زمین با تمام توان و پتانسیل های موجود، به همراه شرکت های زیر مجموعه با ظرفیت های بسیار مطلوبی که در حوزه تکنولوژی و فناوری اطلاعات ایجاد کرده است، پیگیر نیازهای ساکنین این محلات خواهد بود تا بتوانیم این مسیر را با همکاری بنیاد آینده سازان محلات به یک نتیجه قابل قبول برسانیم.

ارائه خدمات بانک ایران زمین در اولین شعبه دیجیتال هیبریدی کشور

در این مراسم کاظم دهقان مدیرعامل شرکت جهان ارقام پارس ( جامپ) اشتیاق همکاران برای انجام این پروژه را مهم و ارزشمند دانست و گفت: تعامل بی نظیری بین بنیاد، مجموعه شرکت ها و بانک ایران زمین ایجاد شد که این موضوع جز با پیگیری مستمر رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار و مدیران عالی بانک ایران زمین میسر نمی شد.

دهقان در خصوص پروژه بانک محلات ایران زمین گفت: حوزه های مختلفی در طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار شامل تامین تغذیه، پوشاک، مسکن، سلامت، اشتغال و تحصیل وجود دارد که لازم است برای هر یک از آنها برنامه ریزی های عملیاتی داشته و به سمتی برویم که کسب و کارهای مختلف در این بخش ها تقویت شوند.

مدیرعامل شرکت جامپ ضمن تشریح مدل کسب و کار این شرکت در پروژه بانک محلات ایران زمین، گفت: پس از برگزاری بیش از 40 جلسه با همکاران و نمایندگان بنیاد آینده سازان محلات، منشور و برنامه زمان بندی، مدلسازی نحوه مشارکت، تشریح مسئولیت و تفکیک آنها و تنظیم قرارداد انجام شد که نهایتاً منجر به طراحی اپلیکیشن باما و سرویس شخصی سازی شده ای که بتواند سرویس های بانکی را در اختیار مشتریان قرار دهد، شدیم.

دهقان با اشاره به اینکه کار بانکی یک فعالیت مالی است که حساسیت های ویژه امنیتی، عملیاتی، اجرایی و ماندگاری خودش را دارد، افزود: ایجاد اپلیکیشن باما در این مدت زمان محدود، یک رکورد بی سابقه در حوزه بانکداری دیجیتال و پروژه هایی در این سطح است.

وی راه اندازی شعبه دیجیتال هیبریدی را از دستاوردهای چند ماه گذشته بیان کرد و خاطرنشان کرد: با همت معاون فناوری اطلاعات و همکاران امور شعب بانک ایران زمین شعبه دیجیتال هیبریدی با ظرفیتی که بتواند سرویس های غیرحضوری را مطابق با سرویس های حضوری از جمله امکان ثبت اطلاعات، احراز هویت، استعلام های مختلف، تعریف مشتری، افتتاح حساب و صدور کارت بانکی در اسرع وقت فراهم کند، راه اندازی شد.

مدیرعامل شرکت جامپ طراحی مرکز تماس یکپارچه باما را از دیگر اقدامات این پروژه خواند و گفت: فرآیندهای این مرکز به همراه مستند جامعی از شرح مشکلات و نحوه رفع آنها تهیه و در قالب یک برنامه کاری ترسیم شد تا افرادی که دچار مشکل شده یا سوالی دارند، بتوانند از آن استفاده کنند.

دهقان افزود: در حال حاضر باما کارت ایران زمین با تایید بنیاد طراحی و شخصی سازی، چاپ و ارسال می شود.

وی از آغاز فرآیند تسهیلات خرد خبر داد و گفت: با ظرفیت هایی که در قرارداد دیده شده است به زودی می توانیم برای کاربران اپلیکیشن تسهیلات دهی کنیم. همچنین استفاده از ظرفیت خدمات اعتباری، هم پذیرندگی با سایر باشگاه ها، شبکه تخفیفات در دست اقدام می باشد و طی هماهنگی های صورت گرفته این شرکت ها می توانند در اپلیکیشن باما خدمت رسانی کنند.

به گفته مدیرعامل جامپ در گام بعدی سرویس زنجیره تامین مالی در این اپلیکیشن اجرایی و به کاربران کمک می کند که از اعتبار به جای گردش پول در مسیر تولید کالا و خدمات بین تولید کننده اولیه و مصرف کننده نهایی استفاده کنند و خدمات اعتباری در مسیری ایمن برای آنان فراهم شود.

در این مراسم قرارداد همکاری مشترک هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ایران زمین ( جامپ) و بنیاد آینده سازان محلات (باما) با عنوان "پروژه بانک محلات ایران زمین" از سوی نمایندگان دو طرف امضا شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز