خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت فولاد یزد در گفتگو با ایلنا:

چرا صدای تولیدکنندگان فولاد شنیده نمی‌شود؟

چرا صدای تولیدکنندگان فولاد شنیده نمی‌شود؟
کد خبر : ۱۵۸۲۵۷۸

مدیرعامل شرکت فولاد یزد گفت: امیدواریم صدای تولیدکنندگان فولاد شنیده شود و مشکلاتمان به گوش مسئولین برسد. البته تولیدکنندگان مخالف افزایش قیمت برق نیستند؛ اما مسئله اینجاست که افزایش قیمت‌ها به صورت "عطف به ماسبق" انجام می‌شود

به گزارش خبرنگار بازرگانی ایلنا، بهادر احرامیان، عضو انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در حاشیه همایش "بررسی چالش ناترازی انرژی و روند قیمت‌گذاری برق در صنعت فولاد" از مشکلات صنعت فولاد در کشور سخن گفت.

احرامیان به خبرنگار بازرگانی ایلنا گفت: امروز دوستان و همکاران ما زحمت کشیده‌اند و این همایش را برای بررسی یکی از مهمترین چالش‌های صنعت فولاد، یعنی ناترازی برق، برگزار کرده‌اند. البته فکر می‌کنم در این همایش به سایر ناترازی‌ها و چالش‌های صنعت نیز پرداخته شود، به خصوص بحث قیمت‌گذاری برق.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ با مسئله عطف به ما سبق کردن قیمت‌های برق مواجه شده‌ایم که روشی ناعادلانه و بدون منطق اقتصادی است.

روند جدید قیمت‌گذاری برق

احرامیان ابراز کرد: امیدواریم صدای تولیدکنندگان فولاد شنیده شود و مشکلاتمان به گوش مسئولین برسد. البته تولیدکنندگان مخالف افزایش قیمت برق نیستند؛ اما مسئله اینجاست که افزایش قیمت‌ها به صورت "عطف به ماسبق" انجام می‌شود. اگر از امروز اعلام کنند که قیمت برق دو یا سه برابر شده است، تولیدکنندگان می‌توانند این هزینه‌ها را در قیمتِ تمام‌شده‌ی خود لحاظ کنند و تولید خود را ادامه دهند. اما روش عطف به ماسبق ناعادلانه است و باید تغییر کند.

اثرات منفی کاهش تولیدات

این کارشناس حوزه فولاد ابراز کرد: در حال حاضر به دلیل ناترازی برق، کاهش تولید داشته‌ایم. در کشور تقریبا ۵۰ میلیون تن ظرفیت فولاد نصب شده داریم، اما تولیدمان تنها ۳۰ میلیون تن است، یعنی تنها ۶۰ درصد ظرفیت پوشش داده می‌شود. در گذشته، صنعت فولاد ایران با ۷۵ درصد ظرفیت کار می‌کرد، اما اکنون این عدد به ۶۰ درصد کاهش یافته است. این کاهش ظرفیت، بسیار مهم‌تر از تفاوت تولید سالانه است.

انتظارات از همایش

احرامیان ادامه داد: امیدوارم در این همایش به راه‌حل‌های مناسبی برای مشکلات ناترازی انرژی و قیمت‌گذاری برق دست یابیم. اگرچه خیلی امیدوار نیستم که تغییرات بزرگی حاصل شود، اما به هر حال شاید اتفاقی رخ داد و صدای ما شنیده شود!

وی افزود: برگزاری این همایش‌ها می‌تواند به بهبود وضعیت تولید و کاهش مشکلات ما کمک کند. تصمیمات گرفته‌شده چرا که در این همایش‌ها می‌تواند به ارائه‌ راه‌حل‌های عملی برای مشکلات ناترازی انرژی و قیمت‌گذاری برق منجر شود. این مهم است که مشکلات صنعت فولاد به درستی شناخته و حل شوند تا بتوانیم به تولید پایدار و اقتصادی برسیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز