مدیر کل میراث فرهنگی استان اردبیل:
هیچ پروژه ای در حوزه میراث فرهنگی اردبیل راکد نیست/ آذربایجان و ترکیه مقاصد اصلی توسعه گردشگری خارجی اردبیل
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: هیچ پروژه ای در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری این استان راکد نیست.
به گزارش ایلنا، نادر فلاحی در جمع خبرنگاران تصریح کرد: از محل اعتبارات سال 96، بیش از 100 پروژه مرمتی، گردشگری و سرمایه گذاری در سطح استان اردبیل تعریف شده است.
وی افزود: اغلب پروژهها تاکنون به اتمام رسیده و مابقی نیز فعال بوده و در دست اجرا است؛ بهطوریکه هیچ پروژه راکدی در این حوزه نداریم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تاکید کرد: با جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی سال 96 و تزریق آن به پروژه ها، وضعیت مطلوبی اعمال شده و پروژه ها در دست اجرا است.
فلاحی تصریح کرد: در حوزه میراث فرهنگی از جمله مرمت و بهسازی بقعه شیخ کلخوران، مرمت بخش های مختلف بقعه شیخ صفی، مرمت بازار تاریخی اردبیل، مرمت جمعه مسجد، مرمت شهریری مشکین شهر، مرمت کهنه قلعه مشکین شهر، موزه خلخال و احداث موزه مشکین شهر پروژه های شاخص در دست اجرا است.
وی اضافه کرد: مرمت و بهسازی آثار تاریخی از جمله خانه ها و پل های تاریخی نیز در دست اقدام است؛ در عین حال در حوزه گردشگری تکمیل راه های دسترسی به روستاهای هدف گردشگری دردست احداث و بهسازی است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین به تکمیل زیرساخت های گردشگری نیز اشاره و تصریح کرد: پروژه های متنوع سرمایه گذاری نیز در سطح استان تعریف شده متناسب با توانمندی و قابلیت های هر شهر عملیاتی می شود.
آذربایجان و ترکیه مقاصد اصلی توسعه گردشگری خارجی اردبیل است
فلاحی همچنین در خصوص رونق گردشگری خارجی تصریح کرد: به دلیل اشتراکات فرهنگی و تاریخی کشور جمهوری آذربایجان مقصد اصلی توسعه گردشگری خارجی اردبیل است.
وی ادامه داد: بعد از آذربایجان، ترکیه مقصد بعدی رونق گردشگری خارجی است و در عین حال استان اردبیل پذیرای گردشگران از تمامی کشورهای دوست و همسایه است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان متذکر شد: این استان در مرز شمال غرب کشور واقع شده و یکی از دروازه های ورود مسافران خارجی به کشور است.
وی افزود: سالانه میلیون ها مسافر خارجی به ویژه اتباع آذری از مرز بیله سوار وارد استان اردبیل می شوند و از جاذبه های تاریخی و فرهنگی این استان بازدید می کنند.
فلاحی تاکید کرد: در راستای معرفی جاذبه های گردشگری استان در سطح برون مرزی برنامه هایی در دست اجرا است و از جمله برگزاری رویدادهای فرهنگی در سطح بین المللی می تواند در تحقق این مهم موثر باشد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تصریح کرد: در سفر مسئولان استان به کشورهای جمهوری آذربایجان و ترکیه نیز توانمندی های این استان تشریح می شود که به عنوان مثال در سفر اخیر استاندار محترم به استانبول به این مهم تاکید شد.
وی تاکید کرد: علاوه بر این فرصت مطلوبی برای حضور سرمایه گذاران خارجی فراهم شده و از ایده های نو در این زمینه استقبال می شود.
فلاحی ادامه داد: در راستای پذیرایی و اقامت از گردشگران خارجی نیز تاسیسات گردشگری در شهرهای مختلف تقویت شده است.