مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان:
سالن انتظار راه آهن همدان برای اتمام چشم انتظارتزریق 90 میلیارد تومان اعتبار است
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان درباره آخرین وضعیت ایستگاه راهآهن همدان، تصریح کرد: سالن انتظار ایستگاه راهآهن ۹۰ درصد پیشرفت دارد و برای اتمام بیش از ۹۰ میلیارد تومان نیاز دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، مجید صالحی امیر در جمع خبرنگاران گفت: با پیگیری نمایندگان استان ۴۰ میلیارد تومان برای این پروژه تامین شده است و پیمانکار قول داده است که ظرف دو ماه آینده به اتمام برسد و تحویل دهند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه پروژه چهار بانده کردن محور همدان _گل تپه_ علیصدر هفت درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: عدم تخصیص کافی از طرف شرکت ساخت به پیمانکار باعث شده پروژه کند شود و البته قولهایی دادند که تامین شود.
وی با بیان اینکه بار نهضت ملی مسکن به دوش سه دستگاه راه و شهرسازی، استانداری و بنیاد مسکن افتاده است، تصریح کرد: تاکنون هیچ یک از دستگاههای متولی ایجاد سرانههای عمومی در شهرک پرواز همدان برای تحویل زمین اقدام نکردند.
وی اظهار کرد: احداث شهرک پرواز موضوع نهضت ملی مسکن است و همه دستگاهها باید کار کنند؛ وظیفه راه و شهرسازی تامین زمین است و لازم است دستگاه تخصصی کار طراحی و ساخت را انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه کوی پرواز خرداد ماه ۱۴۰۲ به بنیاد مسکن به عنوان کارگزار داده شد که اتفاق بزرگی در استان بود، افزود: با اختصاص اراضی استانداری همدان برای ساخت ۱۱ هزار واحد مسکونی در شهرک پرواز عقبماندگی که در بحث تأمین مسکن داشتیم مرتفع کرد.
صالحی امیر با بیان اینکه تعداد زیادی از متقاضیان نهضت ملی همدان در این شهرک ساماندهی شدند، یادآور شد: طراحی این پروژه توسط مشاورین بنیاد مسکن انجام شد و سرانههای مختلف از جمله آموزشی، انتظامی و ورزشی در آن دیده شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان تأکید کرد: تمامی سرانهها طبق آنچه شورای عالی معماری شهرسازی مصوب کرده در نظر گرفته شده است و اینکه گفته شده سرانههای مختلف ندارد اشتباه است ضمن اینکه بارها با ادارات متولی مکاتبه کردیم که اقدام به دریافت زمین و ساخت و سازها کنند که فقط زمین انتظامی را تحویل گرفتند.
وی تصریح کرد: در پروژههای مجتمع ساخت، سرانههای مختلف تعریف شده که باید دستگاهها نسبت به دریافت اراضی اقدام کنند.
صالحی امیر با بیان اینکه مسکن کوی پرواز هشت زون دارد، خاطرنشان کرد: در یک یا دو زون به دلایل مختلف کار با تأخیر شروع شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بنیاد مسکن کارگزار این پروژه است، درباره عدم استفاده از ظرفیت انبوه سازان استان در پروژههای مسکن ملی، تأکید کرد: بنیاد مسکن با قیمتهای بسیار پایینتر این پروژهها را احداث میکند که البته در آینده از ظرفیت انبوهسازان استفاده خواهیم کرد.
وی درباره واگذاری واحدهای مسکن کوی پرواز به کارکنان دولت، یادآور شد: هیچکدام از کارمندان مسکن و شهرسازی در پروژه مسکن کوی پرواز عضو نیستند و واحدی ندارند. همچنین تعداد کارکنان شرایط دار استانداری در کوی پرواز که اراضی استانداری برای این پروژه به کار گرفته شده حدود ۸۰ نفر بیشتر نیست.
صالحی امیر درباره ارسال پیامک اخطار حذف متقاضیانی که آورده خود را پرداخت نمیکنند نیز تصریح کرد: طبق قانون باید دو مرحله به افرادی که آورده را پرداخت نکردند، اخطار دهیم و حتی حذف کنیم اما ما تا هشت و ۹ مرحله پیامک دادهایم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان تأکید کرد: یکی از دلایل اینکه پروژههای مسکن ملی کند پیش میروند همین موضوع است که تعدادی از متقاضیان به موقع پرداخت نمیکنند با این وجود در این چهار سال کسی حذف نشده و فقط پروژه آنها جابه جا شده است.
وی از اتمام پروژه ۶۹۰ واحدی شهرک بهشتی ظرف یک یا دوماه آینده خبرداد و گفت: تجربه مسکن مهر را داشتیم ما نمیخواهیم روند ساخت نهضت ملی مسکن مانند مسکن مهر شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره مشکلات متقاضیان پروژه ۱۲۰ واحدی شهرک بهشتی همدان نیز خاطرنشان کرد: در پروژه ۱۲۰ واحدی شهرک بهشتی، متقاضیان بعضاً بدهکاری دارند و باید در بانک بدهی خود را پرداخت و فروش اقساطی را انجام دهند و کلید را تحویل بگیرند.
ویدرباره مشکلات پرداخت اقساط تسهیلات مسکن ملی در استان نیز بیان کرد: فروش اقساطی طرح نهضت ملی مسکن حداکثر سطح تسهیلات در دو سال اول ۵میلیون و ۹۰۰هزار تومان است و بانک ملزم به رعایت است.
صالحی امیر درباره بکارگیری ظرفیت تعاونیها در ساخت مسکن ملی، افزود: ۱۵۰۰واحد از طریق تعاونیها احداث میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان درباره کیفیت مصالح و ساخت توسط بنیاد مسکن، تأکید کرد: پروژههای بنیاد ساخت همدان بالاترین کیفیت در سطح کشور را داشته و دو تا سه پله از کیفیت ساخت عمومی استان بالاتر است.
وی درباره عدم پیشرفت پروژه چهاربانده کردن محور همدان_علیصدر، یادآور شد: پروژه همدان_ گل تپه_علیصدر به طول ۳۲ کیلومتر با ۹۰۰ میلیارد تومان عقد قرارداد شده است اما عدم تخصیص کافی از طرف شرکت ساخت به پیمانکار باعث شده پروژه کند شود و البته قولهایی دادند که تامین شود.
صالحی امیر با بیان اینکه پیمانکار ۳۵ میلیارد تومان طلب دارد، گفت: ۳۰ میلیارد تومان از محل سفر ریاستجمهوری به پروژه چهار بانده کردن محور همدان_گل تپه_ علیصدر تخصیص یافت و این پروژه هماکنون هفت درصد پیشرفت دارد.