خبرگزاری کار ایران

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

نیروگاه‌های برق آبی در بویراحمد و دنا فقط شش مگاوات برق تولید می کنند

نیروگاه‌های برق آبی در بویراحمد و دنا فقط شش مگاوات برق تولید می کنند
کد خبر : ۱۵۸۴۵۳۱

اعتبار بهره‌برداری از تونل های سی سخت بسیار ناچیز است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکیدکرد که نیروگاه‌های های برق آبی در شهرستان‌های بویراحمد و دنا، تنها با ۴۰ درصد ظرفیت کار می کنند که تولیدی انرژی آن‌ها فقط شش مگاوات است.

به گزارش ایلنا از یاسوج، " یدالله رحمانی " در تشریح سفر یکروزه خود به شهرستان دنا به رسانه‌ها گفت: در شهرستان‌های بویراحمد و دنا، پنج نیروگاه برق آبی با ظرفیت حدود ۱۷ مگاوات فعال بوده و تنها با ۴۰ درصد ظرفیت در حال کار هستند.

وی تولید این نیروگاه‌ها در هر روز را بیش از شش مگاوات عنوان و اظهارداشت: احداث نیروگاه‌های برق آبی با توجه به ظرفیت خوب استان یکی از راهکارهایی است که می‌تواند کمک کننده و موثر در ناترازی های انرژی باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: استان ما ظرفیت توسعه نیروگاه های برق آبی را دارد و  این ظرفیت را به وزیر نیرو نیز اعلان کرده ایم.

رحمانی از در دست مطالعه بودن ۲۰ مورد نیروگاه خورشیدی در مناطق مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد خبرداد و خاطرنشان کرد: ۲ مورد از این پروژه‌ها به نتیجه رسیده و آماده فراخوان می باشد و مابقی نیز در حال بررسی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مزایای بخش گردشگری شهرستان دنا هم اشاره و گردشگری را یکی از محورهای توسعه عنوان که در طرح آمایش سرزمین این شهرستان هم عمده فعالیت‌ها در حوزه گردشگری پیش‌بینی شده و تمرکز بازدیدها بر طرح‌های گردشگری است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: متأسفانه برخی از طرح‌های گردشگری در واگذاری زمین به آن‌ها از سوی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هنوز با مشکلات و موانعی مواجه هستیم که رفع مسائل آنها در دستور کار قرار خواهند گرفت.

رحمانی با بیان اینکه برخی از این طرح‌ها نیمه تمام هستند و پیگیری‌های لازم برای تامین منابع و تسهیلات آنها در دستورکار است، ادامه داد: طرح‌های گردشگری دیگری نیز در شهرستان دنا نیازمند بررسی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید یا کارگروه قضایی هستند.

وی با اشاره به بازدید سالانه بیش از ۳۰ هزار نفر از یک مکان گردشگری به نام "غارِ دِه شیخ" در شهرستان دنا، یادآورشد: اگر زیرساخت ها و امکانات لازم از یکسو در اختیار سرمایه‌گذار و گردشگران به این مکان زیبای گردشگری قرار داده شود و از سوی دیگر، اطلاع‌رسانی ها بنحو شایسته‌ای صورت بگیرد، امکان افزایش ۱۰ برابری بازدیدهای گردشگران از این غار زیبا وجود دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به محور ارتباطی کوه گُل بعنوان یکی دیگر از اماکن توریستی شهرستان دنا اشاره و ادامه داد: بخشی از فعالیت‌ها در این منطقه را باید اداره کل حفاظت محیط‌زیست، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، سازمان جهادکشاورزی، شرکت آب منطقه‌ای استان و شهرداری سی سخت انجام دهند که قرار شد مشاور پروژه، مطالعه جامعی تهیه و تامین منابع آن نیز بصورت مشترک توسط شهرداری سی‌سخت،اداره‌کل میراث فرهنگی و  شرکت آب منطقه‌ای تعیین تکلیف شود.

رحمانی از تامین ۳۱ میلیاردتومان اعتبار برای پروژه حیاتی بازگشایی تونل‌های محور یاسوج به سی سخت هم خبرداد اما این میزان اعتبار را برای پروژه‌ای به این مهمی ناچیز خواند.

وی تاکیدکرد که پیگیر اعتبارات بیشتری برای به سرانجام رسیدن این پروژه مهم  بوده اگرچه یکی از تونل‌ها اکنون بازگشایی شده و پیشرفت فیزیکی تونل دیگری در محور یاسوج به سی سخت، ۶۰ درصد است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز