خبرگزاری کار ایران

در اتاق بازرگانی پاکستان مطرح شد:

اتاق بازرگانی قزوین مناسبات اقتصادی با تجار پاکستان را تقویت می‌کند

اتاق بازرگانی قزوین مناسبات اقتصادی با تجار پاکستان را تقویت می‌کند
کد خبر : ۱۵۷۵۱۳۱

تجار قزوین در نشست تخصصی در اتاق بازرگانی پاکستان با فعالان اقتصادی این کشوربرای توسعه مناسبات تجاری گفتگو کردند.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایلنا در قزوین، امروز جمعه 7/دی ماه/ اعضای هیات تجاری اعزامی از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی قزوین با حضور در محل اتاق بازرگانی و صنایع پاکستان با «فیاض مگون» معاون ارشد این اتاق و اعضای هیات مدیره و فعالان اقتصادی علاقه مند به تجارت با ایران دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست جعفر اله‌وردی‌ها عضو هیات نمایندگان اتاق قزوین و رئیس هیات اعزامی ضمن ابراز خوشحالی از حضور در کشور دوست، مسلمان و همسایه پاکستان گفت: قزوین با ظرفیت های مناسب صنعتی، کشاورزی و گردشگری از قطب های صنعتی ایران است و می‌توانیم با تجار پاکستان مناسبات اقتصادی را تقویت کنیم.

وی بیان کرد: پیشنهاد می کنیم تجار ایرانی و پاکستانی برای تولید محصولات مشترک با یکدیگر همکاری کنند و ما آمادگی داریم در بخش های تولید، توزیع و صادرات به تفاهم برسیم.

این فعال اقتصادی افزود: می‌توان با الگوبرداری از مدل همکاری با روسیه، تجار ایران و پاکستان از بانک‌های ملی همدیگر استفاده کرده و ارز بدون دلار را در معاملات خود جایگزین کنند یا الگوی تجارت با چین می تواند راهنمای مناسبی باشد به نحوی که تجار دوطرف، پول‌های خود را در اتاق‌های بازرگانی همدیگر به ودیعه بگذارند و پس از انجام صادرات و واردات، تسویه مالی با هدایت و نظارت اتاق های بازرگانی طرفین صورت گیرد.

رئیس کمیسیون انرژی و فرآورده های نفتی اتاق بازرگانی قزوین یادآورشد: استفاده از تجربیات شرکت‌های ایرانی تاسیس شده در دبی برای انجام معامله با طرف پاکستانی، راه اندازی میز پاکستان در محل اتاق قزوین و میز تخصصی قزوین در اتاق بازرگانی پاکستان دو پیشنهاد قابل اجرای دیگر برای توسعه روابط است که می توانیم روابط تجاری سنتی را به روز کرده و گسترش دهیم.

اله‌وردی‌ها تصریح کرد: محصولات کشاورزی و انواع میوه‌ها، مصالح ساختمانی باکیفیت درجه یک در قزوین تولید می شود و به نسبت تجارت با کشور چین، قیمت پایین‌تر، کیفیت بالا و مهلت ارسال یک هفته‌ای از استان قزوین وجود دارد در حالی که واردات همین محصولات از چین برای تجار پاکستانی حدود ۴۶روز به طول می کشد.

در این جلسه « ثاقیب فیاض مگون» معاون ارشد اتاق بازرگانی و صنایع پاکستان ضمن ابراز خوشحالی از توسعه مبادلات تجاری با ایران به عنوان یکی از کشورهای همسایه گفت: تجارت ایران و پاکستان برای ما یک موضوع مهم است و چند روز پیش در فدراسیون تجارت پاکستان جلسه تخصصی داشتیم تاراهکارهای افزایش مبادلات طرفین را بررسی کنیم.

وی تاکید کرد: پیشنهاد تخصصی ما که با مقام‌های ارشد اداری و نظامی کشورمان نیز مطرح کرده‌ایم؛ ایجاد یک هاب لجستیک و تجارت در داخل کشور پاکستان و نزدیک به مرز ایران است تا واحدهای تولیدی و صنعتی ایران بتوانند محصولات خود را به صورت مستقیم در آن عرصه کنند و از این منطقه به صورت «ری اکسپورت» محصولات ایرانی به سراسر جهان صادر شود.

فیاض مگون ضمن اشاره به امکان مشارکت در محصولات تولیدی اضافه کرد: ایران و پاکستان در زمینه صنعت پارچه و نساجی، علائق و فناوری های به روز دارند و می‌توانند با همکاری همدیگر بازارهای جهانی این محصول را به دست آوردند.

در پایان این نشست، تجار استان قزوین و ایالت کراچی در اتاق بازرگانی پاکستان به صورت مستقیم مذاکرات تخصصی در زمینه های تبادل کالا بین طرفین را بررسی کردند.

در ادامه هدایایی به رسم یادبود به تجار پاکستانی اهدا شد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز