نماینده زنجان در شورای عالی استانها:
مشکلات شهرها و شهرداریهای کوچک مورد توجه قرار گیرد/ تقسیم منابع مالی باید بر اساس محرومیتها باشد نه جمعیت
![مشکلات شهرها و شهرداریهای کوچک مورد توجه قرار گیرد/ تقسیم منابع مالی باید بر اساس محرومیتها باشد نه جمعیت](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/fu2S8YNhbGOg/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0plqaZB2f94cU7otfNPZWXfo,/eecaf47a-85e2-409c-a90b-1ded544b4273_PhotoA.jpg)
نماینده استان زنجان در شورای عالی استانها گفت: تعامل با شهرداریها کوچک نباید مانند تعامل با شهرداریها بزرگ باشد و تقسیم منابع مالی بر اساس جمعیت اشتباه است.
به گزارش ایلنا، مجید اصانلو در نطق پیش از دستور خود در سی و هفتمین اجلاس عمومی شورای عالی استانها، گفت: وضعیت شهرداریهای کوچک خیلی مورد توجه قرار نگرفته است که ریشه مشکلات آنها در برخی قوانین است.
وی افزود: پس از ارتقای یک روستا به شهر، صرفاً تابلو آن عوض میشود و امکانات و تجهیزات و منابع مالی پیشبینی نمیشود و سطح توقع مردم هم به حق افزایش پیدا میکند و اگر پاسخ داده نشود باعث نارضایتی خواهد شد.
عضو شورای عالی استانها اظهار داشت: شهرداریهای کوچک، عمدتاً در پرداخت حقوق کارکنان، ساختمان شهرداری، تجهیزات آتشنشانی و ماشین حمل زباله مشکل دارند و راههای خاکی در این شهرها بسیار است.
اصانلو خاطرنشان کرد: تعامل با شهرداریها کوچک نباید مانند تعامل با شهرداریها بزرگ باشد و تقسیم منابع مالی بر اساس جمعیت اشتباه است.
نماینده استان زنجان تصریح کرد: تراکم جمعیتی در کلانشهرها و مشکلات ناشی از آن، ریشه در کمتوجهی به شهرهای کوچک و متوسط دارد که باعث مهاجرت به کلانشهرها میشود.
وی اضافه کرد: باید در تبدیل روستا به شهر دقت و سختگیری کنیم، یک روستای بزرگ که به شیوه خوبی توسط دهیاری اداره میشود بهتر از یک شهر محروم و بیامکانات است.
اصانلو بیان داشت: برای شهرهای جدید استاندارد امکانات تعریف کنیم و با تشکیل بانک اطلاعات، بر اساس آن عمل کنیم ومنابع کشور بر اساس محرومیتها و نیازها تقسیم کنیم تا شاهد مشکلات کنونی نباشیم.
نماینده استان زنجان در شورای عالی استانها در پایان به مشکلات معلمان پرداخت و گفت: این اتفاق خوبی نیست که معلمین کمترین حقوق را داشته باشند، طرح رتبهبندی آنها نیز نتوانست چندان موثر باشد و این در حالی است که بیشترین نقش در توسعه هر کشور را آموزش و پرورش دارد.