شناسایی 97 نقطه حادثه خیز در گیلان/فعالیت بیش از ۱۱ هزار راننده در حمل و نقل عمومی استان
مدیرکل راهداری گیلان با اشاره به شناسایی ۹۷ نقطه حادثه خیز در این استان، گفت: با پیش بینی اعتبار اولیه ۶ هزار و ۸۰۰ میلیون ریالی تاکنون عملیات مهندسی در سه محور انجام شده است.
به گزارش ایلنا از رشت،محمدرضا نازک کار امروز در همایش روز حمل و نقل و راهدار در سالن شهید انصاری استانداری گیلان با اشاره به اجرای طرح ملی «ابرار» با هدف احداث و تکمیل راههای روستایی اولویت دار، اظهار کرد: این طرح جهت افزایش شاخص راههای آسفالته روستایی استان به شمار میرود.
وی افزود: بر همین اساس آسفالت ۲۱۴.۸۰ کیلومتر از راههای روستایی گیلان در دستور کار قرار گرفت که تاکنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
مدیرکل راهداری گیلان در تشریح تعداد شرکت و مؤسسات این سازمان نیز گفت: اداره کل راهداری گیلان دارای ۱۶۳ شرکت و مؤسسه حمل و نقل کالا، ۱۴۶ شرکت حمل و نقل مسافر، چهار شرکت حمل و نقل بین المللی کالا و یک شرکت حمل و نقل بین المللی کالا در گیلان در حال فعالیت است.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر این تعداد ۱۰ پایانه مسافر و سه پایانه بار، ۹ هزار و ۵۳ دستگاه ناوگان حمل و نقل در گیلان مشغول به فعالیت هستند، افزود: بیش از ۱۱ هزار و ۹۶۶ راننده در بخش حمل و نقل عمومی استان گیلان مشغول به کار هستند.
نازک با تأکید بر کمبود اعتبارات برای بهسازی جادههای گیلان، ادامه داد: برای یک بار خط کشی کردن ۱۰ هزار و ۲۰۰ کیلومتر راههای استان گیلان در طول سال به اعتباری بیش از ۳۵ میلیارد تومان نیاز است که این نوع خط کشی کمترین و ارزانترین خط کشی راه است.
وی با اشاره به طرح ارتقای ایمنی عابرین و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان اجرا شده است، بیان کرد: اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد ادوات کشاورزی برای ۱۵۰۰ دستگاه و اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد وسایل نقلیه باری برای ۳۵۰ دستگاه از دیگر اقدامات امسال است.
نازک کار با بیان اینکه اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای همه ساله مسئولیت ریاست کمیته حمل و نقل سوخت ستاد اربعین را عهده دار است، افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته ۲۳ هزار و ۳۰ زائر اربعین از گیلان با ۶۵۸ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری به مرز مهران اعزام شدند.
تردد بیش از ۲۹۸ میلیون خودرو در گیلان طی هشت ماهه نخست امسال
وی با اشاره به فعالیت ۴۲ سامانه تردد شمار در ۸۴ محور رفت و برگشت استان، تصریح کرد: میزان کل تردد ثبت شده توسط دستگاههای تردد شمار در محورهای استان طی هشت ماهه نخست امسال ۲۸۹ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۵۱۵ بوده که شامل ۱۲ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۲۶۷ دستگاه ورودی به استان و ۱۳ میلیون و ۳۵۳ هزار و ۶۵۸ دستگاه خروجی از استان میشود.
نازک کار به اجرای ۳ هزار و ۶۸۳ کیلومتر باند برف روبی در فصل بهار و پاییز امسال اشاره و بیان کرد: ریزش برداری ۵۰ هزار متر مکعبی نیز طی هشت ماهه امسال انجام شده است.
مدیرکل راهداری گیلان از آمادگی ۵۳ اکیپ راهداری با ۳۲۱ دستگاه انواع ماشین آلات سبک، نیمه سنگین و سنگین راهداری و ۵۱۷ نیروی راهداری مستقر در ۲۸ راهدارخانه استان خبر داد و افزود: چهار هزار تن نمک و شش هزار تن مخلوط شن و ماسه برای عملیات یخ زدایی از محورها پیش بینی شده است.
وی با اشاره به اینکه ۹۷ نقطه حادثه خیز در استان گیلان شناسایی شده است، ادامه داد: این طرح شش هزار و ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار اولیه نسبت به آشکارسازی این نقاط اقدام و در حال حاضر عملیات مهندسی در سه نقطه انجام شده و ۲۱ نقطه در مرحله مطالعات و مناقصه قرار دارد.
بهسازی پایانههای مسافربری بر عهده شهرداریها است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان در این جلسه اظهار کرد: بخش آموزش، بیمه اجتماعی و سایر موارد رانندگان و خانواده این افراد به دلیل شرایط سخت اقتصادی مغفول واقع شده است.
علی اوسط اکبری مقدم با بیان اینکه مجموعه حمل و نقل، حق بزرگی بر خانواده همه افراد جامعه دارند، افزود: روکش جادهها، سرعت گیرها، لاستیک، لوازم یدکی و… باعث استهلاک و هزینههای بالا برای رانندگان میشود.
وی با اشاره به پایانههای مسافربری در شهرهای با جمعیتی بالای ۱۰۰ هزار نفر، گفت: وضعیت پایانههای مسافربری در شهرهایی همانند انزلی و لاهیجان مطلوب نیست و بر اساس لایحه قانونی، شهرداریها موظف هستند پایانههای مسافربری را ایجاد و مدیریت کنند در حالی که شهرداریها برای تأمین منابع مالی خود دچار مشکل هستند.