با حضور موسویان و مسئولان استانی؛
اولین رستوران ارگانیک و محلی استان گیلان در شفت افتتاح شد
رستوران دار خوش ذوق گیلانی به جهت پاسداشت فرهنگ غنی گیلان و غذاهای محلی استان و همچنین برای حفظ سلامت مشتریان خود غذاهای خود را به صورت کاملا ارگانیک و محلی عرضه میکند که در نوع خود قابل توجه و کم نظیر است.
به گزارش ایلنا از رشت، اولین رستوران ارگانیک و محلی استان گیلان با کاملترین منوی غذاهای سنتی و اصیل گیلانی با ظرفیت ۲۰۰ صندلی و ایجاد اشتغال برای ۱۲ نفر بطور مستقیم و ۲۸ نفر بطور غیرمستقیم با سرمایهگذاری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۳۵۰۰ متر مربع و با زیربنای ۵۰۰ مترمربع در شهرستان شفت افتتاح شد.
این رستوران که به همت سرمایهگذار بخش خصوصی سید تقی موسویان ایجاد شده با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، فرماندار شهرستان شفت و سایر مسئولان استانی و شهرستانی آغاز به کار کرد.
این سرمایه گذار خوش ذوق به جهت پاسداشت فرهنگ غنی گیلان و غذاهای محلی استان و همچنین برای حفظ سلامت مشتریان خود غذاهای خود را به صورت کاملاً ارگانیک و محلی عرضه میکند که در نوع خود قابل توجه و کم نظیر است.
میهمانان سراسر کشور با ورود به استان گیلان میتوانند به شهرستان توریستی و با مناظر بکر طبیعی شفت سفر کرده و ضمن بهرهمندی از طبیعت و جاذبههای گردشگری این شهرستان، یک وعده غذای کاملاً ارگانیک و محلی را در رستوران افشار شهرستان شفت تجربه کرده و از مسافرت خود لذت ببرند.