خبرگزاری کار ایران

مدیر عامل کارخانه کود آلی گیلان:

ریخته شدن روزانه یکصد لیتر سم در سراوان/ نیاز 10 میلیارد تومانی برای بهسازی محل دفن زباله در سراوان

ریخته شدن روزانه یکصد لیتر سم در سراوان/ نیاز 10 میلیارد تومانی برای بهسازی محل دفن زباله در سراوان
کد خبر : ۵۵۲۱۲۳

مدیر عامل کارخانه کود آلی گیلان بهسازی محل دفن سراوان را ده میلیارد تومان ارزیابی و گفت: بحث خرید تجهیزات شامل دو دستگاه کمپکتور زباله و... بالغ بر هشت میلیارد تومان ارزیابی شده و در حال حاضر ۱۳ هکتار در سراوان درگیر زباله است.

به گزارش ایلنا از رشت، مدیر عامل کارخانه کود آلی گیلان در دهمین جلسه کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورای رشت گفت: رشت روزانه هفتصد تن زباله تولید می‌کند و راهکار اصلی و قطعی رفع مشکل زباله در سراوان استفاده از زباله سوز و پردازش میانی است.

آرش جهانگیری افزود: بحث بهسازی سیستم کود آلی و ارتقای آن به هزار تن در روز یکی از برنامه های در نظر گرفته شده است و با توجه به افزایش دلار و یورور نیازمند پنجاه و شش میلیارد تومان به منظور ارتقا و بهسازی کود آلی هستیم.
 
وی با بیان اینکه زباله هایی که وارد کارخانه کودآلی می شود دارای مواد آلی هستند تصریح کرد: قرار داد خرید زباله سوز در سال ۹۲ منعقد شد و قرار بود بعد از اتمام ارزیابیهای زیست محیطی اقدامات عمرانی انجام شود  و طبق  قرار داد باید ۲۵ درصد بابت زباله سوز بعنوان پیش پرداخت به حساب شرکت چینی واریز میشد که تا کنون ده درصد از کل مبلغ قرار داد پرداخت شده است.

جهانگیری افزود: از جمله مباحثی که می‌تواند در رفع مشکل سراوان مورد توجه و موثر باشد فرهنگ‌سازی است و در این راستا با برآوردهای انجام شده حدود چهار میلیارد تومان جهت آموزش چهره به چهره، بسته‌های تشویقی و...  نیاز داریم.

وی با اشاره به انجام سم پاشی در سراوان گفت: حدود یکصد لیتر سم روزانه در سراوان ریخته می‌شود که ماهیانه یکصد و پنجاه میلیون تومان ماهیانه بابت خرید سم ها پرداخت می شود و این بی انصافی است که می گویند سم پاشی توسط شهرداری رشت قطع شده است.
 
مدیر عامل کارخانه کود آلی گیلان در این جلسه گفت: در حال حاضر دولت باید یکصد و بیست و دو میلیارد تومان بابت زباله‌سوز به شرکت چینی بر اساس تفاهمنامه پرداخت کند تا بعد از آن شرکت چینی هم به تعهداتش عمل کند.

جهانگیری با بیان اینکه سهم شهرداری رشت در مبحث زباله‌سوز مهیا کردن زمین مناسب و انجام آزمایشات مکانیک خاک است، گفت: مابقی اقدامات به عهده دولت و محیط زیست است.

وی بهسازی محل دفن سراوان را 10 میلیارد تومان ارزیابی و گفت: بحث خرید تجهیزات شامل دو دستگاه کمپکتور زباله و... بالغ بر هشت میلیارد تومان ارزیابی شده و در حال حاضر ۱۳ هکتار در سراوان درگیر زباله است.
انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز