شهردار رشت مطرح کرد:
نگاه خلاقانه مدیریت شهری در حوزه ایده و اجرا /ضرورت ایجاد رقابت در حوزههای بین بخشی مدیریت شهری
شهردار کلانشهر رشت گفت: با ایجاد رقابت بین حوزه های بین بخشی به ویژه حوزه زیباییشناسی و هدایت رقابت پذیری به سوی شهروندان میتوانیم مشارکت بیش از پیش شهروندان را در قالب ایده و طرح داشته باشیم.
به گزارش ایلنا از رشت، ثابت قدم در نشست ارائه طرح گلدانهای ترافیکی شکاف بین نسلی و نگاه به مقوله های نوآورانه را یکی بزرگترین معضلات کشور در چهاردهه اخیر دانست و اظهار داشت: نگاه به مقولههای نوآورانه بخشی به علم و بخشی به دانش و بخشی به مهارت بر میگردد.
شهردار رشت با اشاره به عدم تعیین تفاوت بین علم و دانش و مهارت در جامعه تصریح کرد: عرف جامعه سه واژه فوق را معادل هم و در واژه مدرک تحصیلی تعریف می کند و به عبارتی میتوان گفت که خلاقیت افراد در واژه های علم، دانش، مهارت و مدرک تحصیلی گم شده است.
وی افزود: به طور عموم در جامعهای حرفه ای و در حوزه اجرا نیز متاسفانه توانمندیهای افراد مبتنی بر مدرک تحصیلی است نه هوش اجتماعی و خلاقیت.
ثابت قدم با تاکید بر احصا نگاه خلاقانه توسط مدیریت شهری در موضوعات بین بخشی تصریح کرد : امروز مدیریت شهری با راه اندازی مرکز خلاقیت و نوآوری وحوزه پژوهش توجه ویژه و سعی برآن دارد تا هم در حوزه ایده و تولید فکر و هم در حوزه اجرا نگاه خلاقانه ای داشته باشد.
شهردار رشت خاطرنشان کرد: مجموعه مدیریت شهری با سپردن وظایف و خدمات به محلات و با کاهش خطا سعی دارد تا با حضور و همراهی شهروندان مشارکت را از حرف به عمل تبدیل نماید.
وی با تاکید بر ضرورت ایجاد رقابت در حوزه های بین بخشی یادآور شد: با ایجاد رقابت بین حوزه های بین بخشی به ویژه حوزه زیباشناسی و هدایت رقابت پذیری به سوی شهروندان می توانیم مشارکت بیش از پیش شهروندان در قالب ایده و طرح داشته باشیم.
ثابت قدم با قدردانی از زحمات مدیر ارتباطات و امور بین الملل شهرداری در راه اندازی مرکز خلاقیت در راستای استفاده از ایده های نو برای توسعه شهری خاطرنشان کرد : جلسه امروز در ارتباط با حوزه زیباسازی و ترافیک می باشد، لذا شایسته است تا در دیگر موضوعات در زمینه توسعه شهری رقابت پذیری را ایجاد کنیم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه واژه خلاق بیش از ۵۰ بار در قرآن تکرار شده است ، اذعان داشت: امروز در شرایطی در این جلسه در راستای حمایت از ایده های خلاق و نو آورانه صحبت می شود که شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک در یونسکو به ثبت رسیده است.
سید امیرحسن علوی موفقیت های اخیر شهرداری رشت را نتیجه تلاش صادقانه و بی وقفه کارکنان مجموعه مدیریت شهرداری دانست و گفت: طراحی گلدان های ترافیک بهانه ای است برای پرداختن به حوزه های خلاقیت، نو آوری، کارآفرینی و مباحث کسب و کار کوچک که مبنای کار اقتصادی اکثر کشورهای جهان است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر رشت تصریح کرد: در این جلسه نگاه نوگرایانه برگرفته ازعلم روز و تجربیات روز با مدلهای مختلف در بحث طرح گلدانهای ترافیکی مجموعه مدیریت شهری پیاده سازی خواهد شد.
وی یادآور شد: مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر به دنبال بسترسازی خلاقیت، نوآوری و ایجاد بستر سرمایه گذاری در راستای پیشرفت و توسعه شهری است.
رضا رسولی ارائه استارتاپ و طرح گلدانهای ترافیکی را موضوعی جدید در توسعه شهر دانست و اذعان داشت: این کار اولین اقدام عملی ساختار مدیریت شهری در حوزه ترافیک به مناسبت هفته حمل و نقل است.
رئیس کمیسیون حمل و نقل و امور ترافیکی شورای اسلامی شهر رشت ضمن اظهار امیدواری در مشارکت نخبگان و چهرهای جوان شهر در ارائه طرح های استارتاپی تصریح کرد: سیستم شهری با بهرهمندی از خلاقیت نخبگان شهر میتواند ایده های عملگرایانه تری از واقعیت های شهری در آینده داشته باشد.