معاون فرماندار تالش؛
نظارت دقیق بر توزیع و مصرف آرد و نان ضروریست
امر آموزش نانوایان و رعایت بهداشت پخت وعرضه نان از مواردی است که فراموش شده و متولیان عرضه نان در تالش می بایست بیش از گذشته به این مسئله رسیدگی نمایند.
جلسه بررسی وضعیت آرد و نان شهرستان تالش با حضور مدیر عامل شرکت غله استان برگزار شد.
به گزارش ایلنا از تالش به منظور بررسی وضعیت آرد و نان شهرستان جلسه ای با حضورسید جلال سید محمدی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری و رمضان کامران پی، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۷ کشور، طاهر کوهی سرپرست اداره صنعت معدن تجارت و صابر بی نیاز نماینده غله شهرستان در محل فرمانداری برگزار گردید.
در این جلسه معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری تالش ضمن تقدیر و تشکر از مساعدتهای کامران پی مدیر کل غله استان اظهار داشت: بر اساس ضریب جمعیتی و سرانه مصرف بیشتر نان با توجه به موارد خاص از قبیل مسافر پذیر بودن بخصوص در فصل تابستان، حضور دامداران و کشاورزان باعثشده نیاز به آرد در شهرستان بیشتر شود.
سید محمدی تاکید کرد: نیاز است سهمیه آرد در نظر گرفته شده شهرستان به درستی مدیریت گردد تا زمینه سوء استفاده از آرد و نان فراهم نشود.
در این جلسه رمضان کامران پی مدیر کل غله استان گزارشی از وضعیت آرد و نان شهرستان ارائه و بیان داشت: آنچه امروز نیازمند است نظارت دقیق بر توزیع و مصرف است و باید جلوی سوء استفاده از آرد و نان گرفته شود.
کامران پی در این جلسه با اشاره به این که تلاش شود نان با کیفیت به شهروندان عرضه شود اظهار داشت: بالا بردن کیفیت نان باعثمیشود از دوریزی نان جلوگیری شده واین امر جلوی افزایش مصرف نان را می گیرد.
وی همچنین با اشاره بر برگزاری دوره های آموزش مهارت نانوایان بصورت رایگان در سطح استان گفت: امر آموزش نانوایان و رعایت بهداشت پخت وعرضه نان از مواردی است که فراموش شده ومتولیان عرضه نان در تالش می بایست بیش از گذشته به این مسئله رسیدگی نمایند.
کامران پی با تاکید بر تکریم مردم و تولید و عرضه نان با کیفیت گفت: نانوایانی که دارای مهارت مناسبی باشند میتوانند نان مرغوب و بهتری را به مشتریان عرضه نمایند و خبازانی که به هر دلیل توانائی پخت نان مرغوب را نداشته و مورد نارضایتی مشتریان قرار میگیرند مشکل در ضعف مهارت متصدیان نانوائی هاست.
مدیر کل غله استان در خصوص رعایت مسائل بهداشتی در نانوائی ها تصریح کرد: استاندارد بودن مکان نانوائی، رعایت موارد بهداشتی، عدم استفاده از جوش شیرین، ابزار آلات استاندارد و هم چنین مهارت نانوا در به عمل آوری خمیر و پخت نان را از مهمترین عوامل موثر در پخت نان مرغوب بیان کرد.