در کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت؛
برنامه های ماه رمضان شهرداری رشت تشریح شد
نیکومنش خواستاراجرای برنامهیی مفصل و بزرگ برای افطاری کارگران، نیازمندان و ایتام شد و موسوی روزان خواستار انسجام هر چه بیشتر برنامههای ماه مبارک رمضان گردید.
در سی و پنجمین جلسهی کمیسیون فرهنگی، اجتماعی این شورا برنامههای ماه مبارک رمضان شهرداری رشت تشریح شد.
به گزارش ایلنا از رشت، در این نشست ابتدا فرهاد شوقی رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی شورا فرازی از وصیتنامهی شهید علی باقری را قرائت کرد و گفت: به فرموده این شهید، ای کاش صدها جان میداشتیم تا در راه اسلام فدا میکردیم.
سپس علیرضا قانع، مدیر فرهنگی اجتماعی شهرداری رشت و دبیر کمیسیون فرهنگی شورا برنامههای ماه مبارک رمضان شهرداری رشت را اعلام کرد.
علیرضا قانع سرفصل برنامه ها را تشریح کرد و گفت: شرکت فرزندان پرسنل شهرداری در کلاسهای آموزشی فوتسال، دفاع شخصی، نجوم، فتوشاپ و…، برپایی محفل انس با قرآن در ۱۵ مسجد(هر منطقه سه مسجد) در ۱۵ شب، مراسم افطاری در موسسهی خیریهی شایگان ثابت با همکاری امور بانوان شهرداری، برگزاری مسابقهی دارت، برگزاری مسابقات قرآنی برای شهروندان و پرسنل شهرداری، جلسهی ختم قرآن در نمازخانهی شهرداری رشت با همکاری ستاد اقامهی نماز، آموزش احکام مخصوص بانوان، برگزاری کارگاه آموزشی نقش خانواده در فرهنگ عفاف و حجاب، مسابقهی مفاهیم قرآن کریم، تجلیل از فعالان قرآن کریم، آیین
شهادت حضرت علی(ع)، اعزام ورزشکاران به مسابقات تنیس روی میز در سالن یادگار امام رشت، کارگاه آموزش سلامت و دورهی آموزشی روزهداری و… از جملهی این برنامه ها ست.
وی خاطر نشان نمود: برای برگزاری این برنامهها تلاش شده تا حتیالمقدر برای مناطق شهرداری دستورالعمل صادر شود و همهی برنامهها به شکل کتابچه تهیه و تدارک گردد.
در ادامه کارگرنیا، شیرزاد، نیکومنش و موسوی روزان نظرات خود را در بارهی برنامههای ماه مبارک رمضان شهرداری مطرح کردند و هر یک به بخشی از این برنامهها اشاره نمودند.
کارگرنیا ساعت جلسات ختم قرآن شهرداری را نامناسب اعلام کرد، شیرزاد از تبلیغات اندک به مناسبت ماه مبارک رمضان انتقاد کرد و خواستار نصب بنر برای دعاهای ماه مبارک رمضان شد.
نیکومنش خواستاراجرای برنامهیی مفصل و بزرگ برای افطاری کارگران، نیازمندان و ایتام شد و موسوی روزان خواستار انسجام هر چه بیشتر برنامههای ماه مبارک رمضان گردید.
در ادامهی این نشست طرح الزام شهرداری رشت به ایجاد دفتر توسعهی گردشگری شهری مورد بحثو بررسی قرار گرفت و این طرح که از طرف رضا رسولی تهیه شده بود، به وسیلهی وی تشریح شد.
رسولی در تشریح این طرح گفت: طرح یاد شده در قالب ماده واحدهیی مطرح شده تا شهرداری ملزم به تعیین آییننامهی این دفتر شود.
پس از بیان طرح به وسیلهی رسولی نقطه نظرات موافقان و مخالفان مطرح گردید و در نهایت قرار بر این شد که طرح یاد شده در یک بازهی زمانی یک هفتهیی مورد بررسی اعضای کمیسیون قرار گیرد.
در پایان جلسه هم شش مورد نامگذاری مصوب در کمیسیون نامگذاری مطرح شد و در هر مورد تصمیمات لازم اتخاذ گردید.