افزایش ۲۳ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال بیش از ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه در واحدهای نیمه گوشتی استان تا پایان آبان تولید شد.
به گزارش ایلنا از رشت، صالح محمدی گفت: از ابتدای امسال تا پایان آبان ۱۱۰ میلیون و ۵۳۶ قطعه جوجه در واحدهای نیمه گوشتی گیلان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۳ درصد افرایش دارد واز این تعداد جوجه میتوان حدود ۱۸۶ هزار تن گوشت مرغ تولید کرد.
وی با اشاره به میزان تولید جوجه در گیلان، افزود: همچنین تا پایان آبان ۲۲۰ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مادری گیلان تولید شده است که حدود ۹۷ درصد از این جوجهها از تخم مرغهای واحدهای داخل استان تولید شده اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین از افزایش بیش از ۱۶ درصدی تولید واحدهای مرغ مادری گیلان در این مدت خبر داد و گفت: علاوه بر تامین نیاز واحدهای نیمه گوشتی داخل استان، جوجههای مازاد هم برای تامین نیاز واحدهای خارج استان صادر خواهند شد.
صالح محمدی با اشاره به جایگاه گیلان در تولید گوشت بوقلمون، افزود: از ابتدای امسال تا پایان آبان بیش از ۲ میلیون و ۱۹۶ هزار قطعه جوجه بوقلمون هم در استان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۸ درصد افزایش دارد.