خبرگزاری کار ایران

مبارزه با آفت ملخ مراکشی در باغات گیلان با استفاده از قارچ و بدون سم شیمیایی

مبارزه با آفت ملخ مراکشی در باغات گیلان با استفاده از قارچ و بدون سم شیمیایی
کد خبر : ۱۳۵۳۴۷۴

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از اجرای طرح نوآورانه مبارزه بیولوژیکی با آفت ملخ مراکشی در استان خبر داد و گفت: تاکنون مبارزه با این آفت در ۲ هزار و ۶۴۶ هکتار از باغات انجام شده است.

به گزارش ایلنا از رشت، صالح محمدی در نشست شورای حفاظت منابع آبی گیلان در سد سفیدرود، اظهار کرد: با تشکیل قرارگاه جهادی مدیریت منابع آبی می‌توان بسیاری کمبودها و تنش‌های آبی را با تکیه بر تجربه سال گذشته مدیریت کرد.

وی با بیان اینکه توجه به کاهش منابع آبی سد سفیدرود سال زراعی سختی پیش رو است، افزود: برای بهبود روند کار باید توصیه‌های فنی و تجربه خوب سال گذشته مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر ضرورت توجه کشاورزان به تقویم زراعی در کشت و کار، بیان کرد: در زمان حاضر شخم اولیه در بیش از ۷۰ درصد شالیزارهای گیلان انجام شد ضمن اینکه ۷.۵ درصد شالیزارها زیر کشت رفته است.

محمدی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح اقدامات جهاد کشاورزی گیلان برای مبارزه با آفت ملخ مراکشی در باغات رودبار پرداخت و اضافه کرد: پایش و شناسایی کانون‌ها با فعالیت ۱۴ اکیپ از جمله اقدامات بوده ضمن اینکه تاکنون انجام شده است.

وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه و کنترل محور در مبارزه با آفت ملخ مراکشی، افزود: فعالیت مبارزه با ملخ مراکشی از ۵ اسفند سال گذشته در گیلان و نقاط مختلف رودبار آغاز شده است.

رئیس جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به نقش مشارکتی مردم و باغداران در کنترل آفت ملخ مراکشی، بیان کرد: تاکنون بیش از ۶ هزار ۵۰۰ هکتار پایش میدانی از باغات صورت گرفت که ۲ هزار ۷۰۰ هکتار کانون آلوده شناسایی شد.

محمدی با بیان اینکه عمده مبارزه با آفت ملخ مراکشی شیمیایی است، گفت: در کنار مبارزه شیمیایی با آفت ملخ مراکشی، نگاه پژوهشی و بیولوژیکی در مبارزه با این آفت وجود دارد.

وی از اجرای طرح نوآورانه مبارزه بیولوژیکی با آفت ملخ مراکشی در گیلان خبر داد و افزود: مبارزه در این طرح با استفاده از قارچ و بدون هیچ سم شیمیایی انجام می‌شود.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز