خبرگزاری کار ایران

بی‎توجهی برخی دستگاه‎ها به آموزش‎های‎ تخصصی نشان می‎دهد دغدغه‌ای ندارند

بی‎توجهی برخی دستگاه‎ها به آموزش‎های‎ تخصصی نشان می‎دهد دغدغه‌ای ندارند
کد خبر : ۱۱۳۵۵۸

قرار بود ۲۰۰ نفر کارشناس از دستگاه‎های اجرایی و تشکل‎های مردم نهاد در این همایش شرکت کنند که تنها حدود ۵۰ نفر در این دوره شرکت کردند.

ایلنا - گرگان: جانشین مدیریت بحران استان گلستان گفت: شرکت نداشتن برخی از دستگاه‎های عملیاتی در دوره‎های آموزشی تخصصی سیل نشان از بی‎توجهی و فقدان دغدغه آنان نسبت به این مبحثدارد.

به گزارش ایلنا از گرگان، صادق‎علی مقدم امروز در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی درس‎های آموخته از سیلاب به مناسبت هفته کاهش بلایای طبیعی در گلستان اظهار داشت: قرار بود ۲۰۰ نفر کار‌شناس از دستگاه‎های اجرایی و تشکل‎های مردم نهاد در این همایش شرکت کنند که تنها حدود ۵۰ نفر در این دوره شرکت کردند.

وی ادامه داد: از این ۵۰ نفر هم حدود ۲۵ نفر از نمایندگان دستگاه‎های اجرایی در دوره شرکت داشتند و بقیه این تعداد از نمایندگان تشکل‎های مردم‎نهاد بوده‎اند.

مقدم با تاکید بر آموزش به عنوان مهم‎‌ترین نرم افزار مدیریت بحران بلایای طبیعی تصریح کرد: ما در این بخش در آغاز راه هستیم و هنوز برخی دستگاه‎های اجرایی عملیاتی استان نیز نتوانسته‎اند به اهمیت موضوعات بحرانی در قالب مباحثآموزشی پی ببرند.

وی ادامه داد: مباحثطرح شده در این کارگاه آموزشی نشان داد، رویکردهای جدیدی در دنیا نسبت به مبحثمدیریت سیل شکل گرفته و این موضوعات علمی دایم در حال تغییر و بهینه‎سازی است.

این کار‌شناس مسئول مدیریت بحران با اشاره به موضوع سیل به عنوان یکی از مهم‎‌ترین بلایای طبیعی در گلستان افزود: وقوع سیلاب‎های متعدد در استان و خسارت‎های مالی و جانی که طی این چند سال به استان وارد شده نشان از اهمیت این موضوع دارد.

مقدم یادآور شد: به دلیل وجود رودخانه‎های بسیار در داخل شهر‌ها، مشکلات شهرسازی و فرهنگ شهرنشینی، این بحران سالانه منابع بسیاری از اعتبارات حوادثی استان را به خود اختصاص می‌‎دهد و ناگزیر هستیم توجه ویژه‎ای به آن داشته باشیم.

وی متذکر شد: بهترین راهکار در این حوزه توجه به موضوع پیشگیری است که بخشی از آن سخت‎افزاری است و موضوعاتی چون لایروبی رودخانه‎‌ها، دیواره‎سازی، مدیریت کنترل و دیگر پروژه‎های پیشگیری را در بر می‌‎گیرد.

مقدم ادامه داد: بخشی از این راهکار توجه به بخش نرم‎افزاری است که آموزش را می‌‎توان مهم‌ترین ابزار این بخش نامید که فنون، آموخته‎‌ها، تجارب و علوم جدیدی را در این حوزه به دستگاه‎‌ها انتقال می‌‎دهد.

به گفته وی؛ بی‎توجهی به هرکدام از این بخش‎‌ها به ویژه بخش نرم‎افزاری، چرخه‎ای ناقص از مدیریت بحران را در این حوزه ترسیم می‌‎کند.

کارگاه آموزشی «درس‎های آموخته از سیلاب» به مدت یک روز و به همت اداره کل مدیریت بحران و آب منطقه‎ای استان و موسسه غیردولتی خانه فرید جوان در سالن اجتماعات محیط زیست استان گلستان برگزار شد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز