استاندار کهگیلویه و بویراحمد:
محور یاسوج- شیراز به زودی بازگشاییمیشود/ روستاهای در معرض خطر تخلیه شدند/ گشایش ۱۲۰ راه روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: براساس تمهیدات انجام شده و باهمکاری دهیاران و بخشداران منازل واقع در روستاهای مسیر سیلاب در استان تخلیه شده و خانواده ها در مکانهای امن اسکان یافته اند.
به گزارش ایلنا از یاسوج، علی محمد احمدی در گفت و گو با رسانه ها اظهار داشت: در موج اول حجم بارش ها در استان کهگیلویه و بویراحمد بسیار بالا بود به طوری که ما به طور متوسط در استان نزدیک ۲۰۰ میلی متر و در برخی مناطق بالای ۳۵۰ میلی متر بارش داشتیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: این بارش ها آورد آبی بالایی را در رودخانه ها به همراه داشت و سبب شد که در مناطق شهری، راه های درون و برون استانی و راه های روستایی خسارتی به این مسیرها وارد شود.
وی گفت: راه ارتباطی ۱۲۰ روستا در این استان به سبب بارش باران سیل آسا و شرایط جوی نامساعد مسدود شده بود که با تلاش دستگاه های امدادی و خدمات رسان بازگشایی شدند.
احمدی افزود: امداد رسانی به برخی از روستاها به علت کوهستانی و صعب العبور بودن بعد از پایداری جوی و به وسیله بالگرد انجام شد.
وی با بیان اینکه مجموعه هلال احمر، ارتش و سایر دستگاه های خدمات رسان بالگردهای خود را برای امداد رسانی در اختیار مدیریت بحران استانداری گذاشتند، بیان کرد: ۱۵ سورتی پرواز با این بالگردها به مناطق صعب العبور استان انجام شد.
احمدی با اشاره به مسدود شدن راه اصلی یاسوج – شیراز، گفت: ۳ روز است که نیروهای خدمات رسان به صورت شبانه روزی در این محور فعالیت می کنند و لوله گذاری ها انجام شده و در حال حاضر یک مسیر فرعی برای تردد مسافران و مردم بازگشایی شده است.
وی افزود: این مسیر جایگزین جاده قدیم یاسوج به شیراز که اشکالاتی داشت با تلاش کارکنان راهداری در طول سه روز اخیر ترمیم شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در تلاشیم تا در اولین فرصت محور اصلی بازگشایی شود تا مردم بتوانند با سرعت، اطمینان خاطر و ایمنی بیشتری در این مسیر تردد کنند.
وی در خصوص اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با موج جدید بحران، عنوان کرد: ستاد مدیریت بحران استان تشکیل شده و پیش بینی می شود این موج جدید با بارش و آورد آبی بالایی در استان همراه باشد.
نماینده عالی دولت در استان تصریح کرد: تمهیدات لازم برای مناطقی که احساس می کنیم بیشتر در معرض سیل گرفتگی و در مسیر رودخانه ها قرار دارند اندیشیده شده است و به کمک دستگاه های امدادرسان جمعیت آنها جا به جا می شود.
وی با تاکید بر اینکه مناطقی که از قبل تخریب شده و روستاهایی که احتمال آبگرفتگی در آنها بالا است از قبل تخلیه شده است، افزود: تمام دستگاه های خدمات رسان استان در آماده باش کامل قرار دارند.
احمدی افزود: روستاهای حادثه دیده و سیل زده در شهرستان های مختلف طی چند مرحله از طریق بالگرد امداد هلال احمر و هوانیروز علاوه بر آذوقه، وسایل گرمایشی، خوراکی و پوشاک دریافت کردند.
وی با تاکید بر اینکه امکانات لازم برای مقابله با بحران مهیا شده است، تصریح کرد: فرمانداران، مدیران، بخشداران و همه مسئولان اعضای شورای مدیریت بحران استان پای کار هستند و امید است بتوانیم این موج جدید بحران را همچون موج قبلی که با همکاری و همدلی مردم به خوبی مدیریت شد بدون خسارت پشت سر بگذاریم.