خبرگزاری کار ایران

ایلنا گزارش می‌دهد؛

دنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعت

دنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعت
کد خبر : ۴۶۱۱۵۲

مجتمع تولیدی بین المللی دنا صنعت به عنوان واحد نمونه کشوری در زمینه صنعت سبز معرفی شد.

به گزارش ایلنا از یاسوج، در هجدهمین همایش ملی صنعت و خدمات سبز که با حضور معصومه ابتکار، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، نمایندگان یونیدو و GIZ آلمان برگزار شد، افتخاری دیگری برای صنعت استان کهگیلویه و بویراحمد رقم خورد و برای اولین بار بزرگترین واحد صنعتی، کارآفرینی و تولیدی استان و منحصر به فردترین تعاونی ایران به عنوان واحد نمونه صنعت سبز کشور برگزیده و با اهداء لوح و تندیس از " لهراسب باقری " مدیرعامل این مجتمع عظیم تولیدی تجلیل شد.

در این همایش معاون رئیس جمهور با اشاره به برخی رخدادهای مهم ماه های اخیر برای افزایش تعامل حوزه های اقتصادی و صنعتی با محیط زیست، گفت: یکی از این رخدادهای مهم، تصویب مالیات سبز در لایحه اصلاح مالیات بر ارزش افزوده برای نخستین بار در کشور و پس از یک سال و نیم گفتگو و هم اندیشی میان سازمان حفاظت محیط زیست و کمیسیون اقتصادی دولت، وزارت اقتصاد و دارایی و سایر بخش های اقتصادی دولت، توسط هیات دولت بود.

معصومه ابتکار با بیان اینکه در تمام دنیا، مالیات سبز به دلیل آثار بسیار مثبت اجتماعی و اقتصادی، به عنوان مفیدترین نوع مالیات شناخته می شود، خاطرنشان کرد: تصویب مالیات سبز تاثیر بسیار مثبتی در جهت گیری های اقتصادی دولت و کشور دارد.

پیش بینی مشوق های مالیاتی برای صنایع سبز در لایحه هوای پاک

معاون رئیس جمهور اشاره ای هم به لایحه هوای پاک داشت و افزود: این لایحه که هم اکنون در نوبت طرح و تصویب صحن علنی مجلس برای تبدیل به قانون هوای پاک قرار دارد، دارای بندی است که در برگیرنده مشوق های مالیاتی برای صنایع سبز و صنایع سبز برگزیده کشور است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تاکید بر این موضوع که تصویب قانون هوای پاک و این بند می تواند کمک بزرگی برای حرکت بخش صنعت کشور به سمت صنعت سبز باشد، تصریح کرد: ایجاد مشوق در کنار مباحثی همچون اخذ مالیات و جرایم و مقررات می تواند منجر به رشد صنایع سبز در کشور شود.

برند صنعت سبز نوعی مشوق معنوی برای صنایع است

به گفته وی، برند صنعت سبز نیز نوعی مشوق معنوی برای صنایع است زیرا امروز برای مردم و مشتریان صنایع بسیار مهم است که محصولات انتخابی آن ها، مخرب و آلاینده محیط زیست نباشد.

ابتکار با بیان اینکه قوانین بسیاری در زمینه حفظ محیط زیست به تصویب دولت یازدهم رسیده است، ابراز امیدواری کرد: مجموع این قوانین و مشوق ها منجر به حفظ محیط زیست و رشد اقتصادی پایدار در کشور شود. 

معاون رئیس جمهور ضمن تقدیر از تمامی افراد و نهادهایی که برای رشد سبز، اشتغال، تولید، ارزش افزوده و اقتصاد مقاومتی همراه با حفظ محیط زیست در کشور تلاش می کنند، اظهار کرد: موظفیم به یادآوری شرایط کشور در زمانی که دولت یازدهم آغاز به کار کرد تا فراموش نکنیم از کجا به کجا رسیده ایم و وای بر ما اگر آن شرایط را فراموش کنیم یا نادیده بگیریم که در چه شرایطی بودیم و امروز در چه شرایطی هستیم.

تخریب محیط زیست، تخریب اقتصاد است

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تاکید بر اینکه تخریب و آسیب محیط زیست منجر به آسیب اقتصادی در جامعه و از بین رفتن سرمایه های ملی می شود زیرا وقتی سفره آب زیرزمینی کشور آلوده و تخریب شود، خاک و مرتع کشور به دلیل هر نوع فعالیت نادرست و ناپایدار اعم از فعالیت نفتی یا صنعتی یا دامداری، غیرقابل استفاده و تخریب شود، سرمایه ملی و دارایی کشور تخریب، آلوده و نابود شده است.

وی با تاکید بر اینکه امروز تفکر اقتصادی با تفکر محیط زیستی عجین شده است و دوران رو در رویی و سردرگمی محیط زیست و صنعت و اقتصاد بسپری شده است، تصریح کرد: امروز، دوران اقتصاد سبز، توسعه پایدار و اقتصاد دوار است.

ابتکار با بیان اینکه امروز نگاه اقتصادی در جهان از اقتصاد خطی به اقتصاد دوار تغییر کرده است، اظهار کرد: مبنای اقتصاد دوار بازیافت و بازگشت تمامی مواد به طبیعت درست شبیه شکل نخست یا بازگشت به چرخه تولید است به طوریکه هیچ دور ریزی وجود نداشته باشد. یعنی هر آنچه که دارای ارزش افزوده و فرآیند اقتصادی است باید به چرخه تولید یا طبیعت بازگردد.

وی خاطرنشان کرد: اقتصاد دوار به معنای آن است که هیچ چیزی پسماند و ضایعات به شمار نمی رود و تمام آنچه از انرژی و ماده که مورد استفاده قرار می گیرد باید به چرخه طبیعت و تولید و اقتصاد باز گردد و مجددا مورد استفاده قرار گیرد و از همین رو جدیدترین هدف گذاری اقتصادی اتحادیه اروپا مبنی بر تامین 25 درصد از رشد اقتصادی کشورهای عضو این اتحادیه از محل بازیافت انرژی و پسماند است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: این همان موضوعی است که تحت عنوان طراحی سبز در جهان از آن یاد می شود یعنی در تمامی فرآیندهای تولیدی، صنعتی، اقتصادی از مرحله اندیشه تا پایان فعالیت، باید به نحوری طراحی و اجرا شود که کمترین آسیب، تخریب، آلودگی و رد پا را برای محیط زیست و طبیعت داشته باشد

دنا صنعت، پیشانی صنعت استان

به گزارش ایلنا از یاسوج، مجتمع تولیدی، بین المللی دنا صنعت یاسوج با سرمایه گذاری 155 میلیون یورو در مرکز استان  محروم کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد. تجهیزات منحصر به فرد این واحد تولیدی صنعتی، آن را به سومین تولید کننده لوله های پلی اتیلنی بعد از آمریکا و آلمان تبدیل کرده و علاوه بر اینکه کشور را از نیاز به خارج از کشور بی نیاز کرده ، ایران را به یکی از صادر کننده های این لوله ها تبدیل کرده است.

لوله های تولیدی مجتمع عظیم تولیدی بین المللی دنا صنعت کاربردی در گستره اعماق دریا تا شهرها و روستاها دارد و از آن در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، آب و فاضلاب استفاده می شود.

دنا صنعت امروز بزرگترین صنعت استان کهگیلویه وبویراحمد بوده و به عنوان پیشانی صنعتی این استان مطرح است و افتخاراتی چون بزرگترین واحد کارآفرینی استان کهگیلویه و بویراحمد با 386 اشتغال مستقیم و 2000 اشتغال غیرمستقیم ، واحد نمونه کارآفرینی ملی را در کارنامه خود دارد.

این واحد تولیدی، بین المللی چندی پیش به عنوان منحصر به فردترین تعاونی کشور از سوی رییس اتاق تعاون ایران لقب گرفت و حالا افتخاری دیگر برای صنعت استان کهگیلویه و بویراحمد را رقم زده است و برند صنعت سبز را نیز از سازمان حفاظت محیط زیست کشور دریافت کرده تا نشان دهد که «دنا صنعت» در مسئولیت های اجتماعی همچون حفاظت و مراقبت از محیط زیست و گسترش آن نیز فعالیت دارد.

صنعت سبز چیست؟

صنایع سبز، صنایعی هستند که استانداردهای آب، خاک، هوا و صوت را طبق دستورالعمل های ملی و بین المللی سازمان حفاظت محیط زیست رعایت کرده و کمترین مخاطره را برای محیط زیستی که امانتی در دستان ما برای انتقال به نسل آینده است، ایجاد می کنند. صنعت سبز از سوخت و انرژی به صورت بهینه استفاده نموده و در فهرست صنایع آلاینده سازمان محیط زیست قرار نمی گیرد.

این واحدهای صنعتی که الگوهایی برای صنایع کشور در حفاظت از محیط زیست هستند، در گسترش فضای سبز مفید و مشجر فعالیت نموده و در واحدهای صنعتی خود نیز فضای سبز و درختکاری را در اولویت قرار می دهند.

برند صنعت سبز به واحدهایی اعطا می شود که علاوه بر ویژگی های فوق در زمینه پساب و پسماند نیز مطابق استانداردهای ملی و بین المللی عمل کرده و با زباله های پسماندی و پسابی خود، محیط زیست انسانی و طبیعی را به خطر نمی اندازند.

برند صنعت سبز نشان از این است که یک واحد صنعتی تنها به سودآوری به هر طریق ممکن نمی اندیشد و محیطی که در آن فعالیت می کند را نیز جزو اولویت های خود قرار داده و با هزینه های مادی، معنوی و نیروی انسانی در راستای کمک به آن و حتی بهبود و گسترش آن نیز تلاش می کند.

دنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعتدنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعت

دنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعتدنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعت

دنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعتدنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعت

دنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعتدنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعت

دنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعتدنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعت

دنا صنعت"صنعت سبز " شد/ تقدیر معاون رئیس‌جمهور از مدیرعامل سختکوش دناصنعت

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز