خبرگزاری کار ایران

در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:

80 درصد بیماران ترخیصی مراکز ترک اعتیاد در کهگیلویه و بویراحمد دوباره معتاد می‌شوند

80 درصد بیماران ترخیصی مراکز ترک اعتیاد در کهگیلویه و بویراحمد دوباره معتاد می‌شوند
کد خبر : ۴۲۲۴۷۸

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: 80 درصد بیماران ترخیصی مراکز ترک اعتیاد در این استان دوباره معتاد می شوند و متاسفانه تنها 20 درصد از معتادان در نتیجه درمان 28 روزه این مراکز بهبودی می یابند.

سید باقر حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در یاسوج افزود:  23 کمپ نیمه اقامتی مختص آقایان در استان دایر است که با احتساب مرکزهای d.i.c  وm.m.t   شامل 46 مرکز می شوند.

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد، کافی نبودن کارخانجات فعال، کمی مراکز اشتغال‌زایی با توجه به مهارت‌های آموزشی و ناکافی بودن تسهیلات بانکی که بیشتر صرف روزمرگی بهبودیافتگان می شود را از عواملی دانست که سبب لغزش و بازگشت دوباره افراد بهبود یافته به اعتیاد می‌شود.

وی با بیان اینکه تنها مرکز برکت اعتیاد بانوان استان در شهرستان گچساران قرار دارد، اظهار داشت: در شش‌ماهه نخست امسال اعتباری بالغ بر 60 میلیون تومان هزینه مراکز ترک اعتیاد کهگیلویه و بویراحمد شده است.

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به خودگردانی و غیر دولتی بودن این مراکز، آنها تحت نظارت بهزیستی استان اداره می‌شوند و هزینه بیماران کم درآمد و بی درآمد در قالب یارانه و یاری برگ به مراکز شهرستان‌ها در هر سه ماه یکبار ارسال می شود .

حسینی بدون اشاره به آمار تعداد معتادانی که در مراکز ترک اعتیاد کهگیلویه و بویراحمد نگهداری می‌شوند، خاطرنشان کرد: در کنار خدمات روانشناسی و پزشکی، دوره‌های برگزاری کلاس‌های n.i با همیاری بهبودیافتگان دوره های قبل برگزار می شود.

وی گفت: دوره‌های حرفه‌آموزی و کسب مهارت‌های شغلی از دیگر فعالیت‌های تحت نظارت بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد است که در پایان هر دوره پاکی با احتساب شرکت کنندگان برگزار می شود.

معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد افزود: در تمام شهرستانهای استان درصدی از مصرف مواد مخدر وجود دارد و شهرستان پاک نداریم.

حسینی، مهمترین موضوع بعد از بهبود معتادان را نقش حمایتی مسئولان از این بیماران عنوان و خاطرنشان کرد: سقف پایین تسهیلات اشتغال‌زایی و حمایت نکردن مسئولان پس از بهبودی جهت جذب و اشتغال از بزرگترین دغدغه جامعه بهبودیافتگان است.

وی گفت: سقف تسهیلات بانکی بهبودیافتگان 15 تا 30 میلیون تومان است و با توجه به مهارت و طرح کارآفرینی، بهبودیافتگان سقفی متغیر دارند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز