خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت برق کهگیلویه و بویراحمد خبرداد:

واگذاری 20 پنل خورشیدی به برخی روستانشینان استان در آینده نزدیک

واگذاری 20 پنل خورشیدی به برخی روستانشینان استان در آینده نزدیک
کد خبر : ۴۰۵۸۷۸

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از واگذاری 20 پنل خورشیدی به برخی روستانشنیان در آینده نزدیک خبرداد.

به گزارش‌ایلنا از یاسوج، داود راهزادی در حاشیه بازدید از پنل‌های خورشیدی و آخرین روند نقل و انتقال آنها به مناطق روستایی مورد نظر، اظهار داشت: واگذاری پنل‌های خورشیدی ویژه روستائیان بزودی به این روستاها که جعیت خانواری آنها کمتر از 10 خانوار است صورت می گیرد.

وی میزان برق مصرفی هر پنل را یک کیلووات عنوان و خاطرنشان کرد: هر پنل براحتی می‌تواند برق سه خانوار را در روزهای آفتابی تامین کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد افزود: برای اولین بار 20 پنل خورشیدی برای تعدادی از خانوارهای روستایی در مناطق بسیار سخت گذر در این استان تهیه و بزودی در اختیار این روستانشینان قرار می گیرد.

راهزادی گفت: پنل های خورشیدی کنونی توان تامین برق وسایل برقی مانند کولر آبی ، یخچال ، تلویزیون ، لامپ ها و سایر وسایل برق کوچک تر را دارد.

وی افزود: مهمترین شرط واگذاری پنل های خورشیدی به روستانشینان ، سخت گذری و پراکندگی این خانوارهای روستایی در کهگیلویه و بویراحمد است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ، پنل های کنونی در صورت آب و هوای بارانی می توانند تا 48 ساعت برق روستانشنیان را تامین کند، خاطرنشان کرد: این پنل ها دارای تجهیزاتی مانند باطری بوده که قابل شارژ است.

راهزادی از تلاش های ویژه شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد باهدف استقرار پنل های خورشیدی برای سایر خانوارهای روستایی که امکان برقرسانی با هزینه بسیار بالا برای آنها وجود ندارد خبرداد.

وی گفت: هزینه ریالی پنل های خورشیدی هم اکنون توسط شرکت توزیع نیروی وزارت نیرو تامین می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد ، سخت گذری و پراکندگی روستاها در این استان را از مهمترین مشکلات برقرسانی ذکر رد.

راهزادی گفت: هم اکنون تمام روستاهای 20 خانواری در کهگیلویه وبویراحمد از نعمت برق برخوردار و در 2 سال گذشته نیز حدود 45 روستای بین 10 تا 20 خانوار در این استان از نعمت برق برخوردار شدند.

وی افزود: پروژه های دیگری برای تامین برق برخی از روستاهای زیر 10 خانوار که با شبکه های برق فاصله نداشته و از سویی در مناطق سخت گذر قرار ندارند هم اکنون در دست اجرا است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد، برقرسانی به روستاها را عاملی برای ایجاد فرصت های شغلی پایدار، آباد نمودن روستاها و جلوگیری از مهاجرت به شهرها برشمرد.

راهزادی تاکید کرد که شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد تمام تلاش خود را برای برق‌دار نمودن خانوارهای روستایی که امکان برقرسانی به آنها وجود ندارد بکار خواهد گرفت.

وی گفت: واگذاری پنل های خورشیدی می تواند جایگزین شبکه های برق در روستاها شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از روستائیانی که دارای پنل خورشیدی می‌شوند خواست که از وسیله تامین برق خود مراقبت های لازم را داشته باشند.

راهزادی ، تعداد مشترکین برق در کهگیلویه و بویراحمد را حدود 230 هزار مشترک ذکر و یادآورشد: از این تعداد مشترک حدود 180 هزار مشترک خانگی که حدود 70 هزار خانوار آن روستایی هستند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز