خبرگزاری کار ایران

درجلسه انشعابات غیرمجاز آب کهگیلویه و بویر احمد مطرح شد:

حبس 6 ماه تا 10 سال برای سارقان آب/ نارضایتی آبداران از پرداخت‌نشدن حقوق و مزایای خود

حبس 6 ماه تا 10 سال برای سارقان آب/ نارضایتی آبداران از پرداخت‌نشدن حقوق و مزایای خود
کد خبر : ۳۹۶۴۷۱

رئیس حراست شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: آبداران موظف به شناسایی انشعابات غیرمجاز هستند و در صورت عدم مراجعه افراد متخلف به ادارات ذیربط ، از شش ماه تا 10 سال حبس قانونی برای افراد در نظر گرفته شده است .

به گزارش ایلنا از گچساران، غیظان خواهانفر در نشست پیشگیری از نصب انشعابات غیرمجاز آب در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان مرکز گچساران افزود: ریاست دادگستری استان در 22 تیرماه 95 اقدام به برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم در استان کرد.

وی گفت: با عنایت به اقدام دادگستری مبنی بر دستور پیشگیری تا 22 مرداد 95 ، کسانی که مبادرت به سرقت و نصب انشعاب غیرمجاز آب، برق ، گاز اقدام کرده‌اند با مراجعه به ادارات فوق به اصلاح قانونی بپردازند و در صورت اقدام جرم ، طبق ماده 687 قانون مجازات حبس قانونی و رسیدگی خارج از نوبت و رسیدگی به جرم اقدام می شود.

رئیس حراست شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد افزود : مسئولان این شرکت، یک هفته از طریق صدا و سیما جهت پیشگیری و رسیدگی به جرم اطلاع رسانی کنند و یک ماه هم زمان دادگستری در روستاها ، فرصت مناسبی برای جلوگیری از این تخلفات برای زیر مجموعه آبفای روستایی است.

خواهانفر تاکید کرد: باید برای اطلاع رسانی و خلع ید افراد متخلف در حوزه انشعابات غیر اصولی ، طی یک ماه تمامی آبداران با معتمدین و بزرگان محلات زمان برگزاری نشست دارند و پس از آن با بررسی خانه به خانه متخلفین به حبس حداکثر 10 سال محکوم می شوند.

وی گفت: سال‌های قبل این جرم با پرداخت وجه نقدی برطرف می شد اما در حال حاضر اشد مجازات با حبس است.

رئیس اداره بحران آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست گفت: در بخش خصوصی ، صدور کارت شناسایی و گواهی سلامت برای آبداران توسط پیمانکار ضروری است.

علیمردان اطلاح طلب افزود: گواهی سوء پیشینه کیفری و فرم های مربوطه باید تکمیل شوند و کارت شناسایی معتبر بهمراه کارت سلامت الزامی است.

وی گفت: فرم پیمایش خانه به خانه در اختیار آبداران قرار گیرد تا جهت تشخیص انشعابات کنتری و پشت کنتری مستندسازی شود و امتیازات و انشعابات غیر قانونی اطلاع رسانی شود.

رئیس اداره بحران آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد در مورد مهلت ارجاع به ادارات آب گفت: تا 22 مرداد 95 مهلت مردم جهت رسیدگی موارد قانونی است عدم رسیدگی پس از پیمایش خانه به خانه منجر به اقدامات حقوقی خواهد شد.

اصلاح طلب افزود: هرکس در روستا درخواست انشعاب دارد باید در حریم روستا باشد وعدم دسترسی و فاصله از مخزن آب برای کسانی که انشعاب جهت ساخت و ساز می خواهند ممنوع است و باید نزدیک مخزن باشند.

وی تاکید کرد: خطوط انتقال باید کنترل شوند ، لایه روبی مخازن ، رفع شکستگی ، خواندن ارقام کنتور برای مراحل بعدی و گزارش خرابی کنتورها ، صدور فیش آب برای حقوق آب داران باید مستند سازی شود.

کنده کاری ها و حقوق آبداران از عمده مشکلات است

رئیس آب و فاضلاب روستایی گچساران هم در این نشست گفت: 30 درصد مخازن گچساران شستشو شده اند.

سیادت شیری افزود: 2 بار در سال نوبت شستشوی مخازن آب است که در ماههای  شهریور و اسفند هر سال مخازن شستشو می شوند .

وی اظهارداشت: امسال به دلیل گرما تا 10 مرداد یک شستشوی دیگر داشتند که طبق دستور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان، اقدام به شستشو مخازن نمودیم که تنها 30 درصد از مخازن آب شستشو شده اند.

شیری، عمده مشکلات بخش آب و فاضلاب روستایی گچساران را واگذاری این بخش به پیمانکاران کم درآمد برشمرد که با مناقصه آبداران را تحت پوشش حقوقی و بیمه دارند و معمولا آبداران از این رویه ناراضی هستند .

وی تعداد مخازن ذخیره آب روستائی گچساران را 51 باب مخزن و حجم مخازن ذخیره آب را 12 هزار و 404 متر مکعب اعلام و خاطرنشان کرد: از کل مخازن روستایی ذکر شده در گچساران 39 باب زمینی تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی کنتر گداری شده و حجم این مخازن 10 هزار و 860 متر مکعب است.

رئیس آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مخازن غیر پوشش زمینی 10 باب که حجم آنها هزار و 520 متر مکعب ، مخازن تحت پوشش هوایی 2 مخزن و حجم مخازن 24 متر مکعب بوده و از سویی مخازن غیر پوشش هوایی نداریم.

آبداران روستایی گچساران و باشت از عدم پرداخت حقوق و مزایای بیمه کاری ناراضی هستند.

آبداران آب و فاضلاب روستایی گچساران و باشت از پرداخت نشدن حقوق و مزایای خود در این نشست اظهار نارضایتی کردند.

این آبداران در گفتگو با ایلنا در گچساران از عدم پوشش لباسی ،حقوقی و بیمه نگران بودند و کار سخت شستشو و تقسیم آب مخازن روستایی در فصل گرم را بسیار طاقت فرسا برشمردند.

یکی از آبداران در گفتکو با ایلنا گفت: مخازن روستای نازمکان پله انتقال به درون مخزن ندارد و با طناب بستن به کمر وارد مخزن می شوم .

این جوان آبدار روستایی افزود: ماسک، چکمه و لباس از مایحتاج کاری است که بیش از 20 درصد از آبداران لباس ندارند و از سویی تقسیم آب در روستاهای اطراف و سرکشی به آنها بدون وسیله و طی مسیر هشت کیلومتری سخت است.

وی گفت: ماهم اکنون تقاضای رسیدگی به وضع حقوقی و بیمه از سوی پیمانکاران را داریم .

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد هم در پاسخ به این مشکلات به ایلنا گفت: طبق اصل 44 قانون اساسی سیاست گذاری بر برون گذاری نیروی کار و کوچک کردن نهادهای دولتی و خصوصی کردن بخش کاری است.

فیض الله پاسره افزود: کار حجمی است و به صورت پیمانی اداره می شود و باید پیمانکار پاسخگوی نیاز کارگران و دریافتی حقوق ها و بیمه باشد.

وی با تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشتی مخازن آب روستایی، اظهارداشت: روزانه بهداشت مخازن از طرف اداره بهداشت کنترل و مخازن کلرزنی می شود.ادامه روند شستشوی مخازن آب روستایی گچساران و باشت ادامه دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز