خبرگزاری کار ایران

مدیرکل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد:

در سه سال و نیم گذشته گزارشی از بی کیفیتی آرد در کهگیلویه و بویراحمد نداشته ایم

در سه سال و نیم گذشته گزارشی از بی کیفیتی آرد در کهگیلویه و بویراحمد نداشته ایم
کد خبر : ۱۳۱۸۳۹۲

مدیرکل شرکت غله استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد که در دوران مسوولیت خود تاکنون ( از مردادماه 98 تاکنون ) گزارشی از بی کیفیتی آرد نانوایی ها در این استان از سوی گروه نظارتی نداشته است.

ابوالحسن صداقت‌کیش در گفت و گو با ایلنا از یاسوج گفت: اداره کل استاندارد و دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج همیشه به صورت سرزده روزانه و هفتگی، کیفیت آرد نانوایی در استان کهگیلویه و بویراحمد را می سنجد که در طول دوره مسوولیتم تاکنون، گروه نظارتی حتی یک گزارش مبنی بر بی‌کیفیتی آرد ارسال نکرده اند.

وی با بیان اینکه آرد مورد نیاز استان کهگیلویه و بویراحمد از گندم استان خوزستان و مازاد داخلی تهیه می‌شود، اظهار داشت: این گندم، کیفیت بسیار بالایی دارد و بیش از 20 استان کشور را تأمین می‌کند. 

مدیرکل شرکت غله استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: نانوایی‌های در طول یک‌سال، چندین‌بار کارگرهای خود را تغییر داده و گاهی بی‌کیفیتی نان بدلیل بی‌تجربگی کارگرهای جدید این نانوایی است.

صداقت کیش با تاکید براینکه نظارت بر کیفیت آرد بر عهده شرکت غله نیست و این شرکت فقط تأمین‌کننده آرد مورد نیاز نانوایی ها است، خاطرنشان کرد: اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، کیفیت آرد را بر اساس آزمایشاتی که دارد بررسی می‌کنند.

وی گفت: اگر آرد مورد نیاز نانوایی ها هم ایرادی داشته باشد بطورحتما به ما اعلام می‌کنند که تاکنون گزارشی در ارتباط با بی کیفیتی آرد در استان کهگیلویه و بویراحمد به ما گزارش نکرده اند.

مدیرکل شرکت غله استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: نظارت بر وزن چانه ها، پخت کیفیت و ساعت پخت بر عهده بازرسی اداره کل جهاد کشاورزی بوده و البته برخی اوقات، کارشناسان اداره کل صمت و همچنین اتحادیه اصناف و اداره کل تعزیرات حکومتی نیز به این مسئله ورود می‌کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز