مصرف 29 میلیون دز واکسن علیه بیماریهای طیور در استان کرمانشاه
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، گفت: طی سه ماهه ابتدای سال جاری بیش از ۲۹ میلیون دز واکسن علیه بیماریهای طیور در استان به مصرف رسیده و در این مدت ۳۰۰ هزار متر مربع از اماکن پرورش طیور ضدعفونی شده است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، دکتر علیرضا حیدری در جمع خبرنگاران به تشریح عملکرد اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه طی سه ماهه ابتدای امسال پرداخت و اظهار داشت: در طول این مدت ۲ هزار و ۸۷۸ مورد بازدید از واحدهای صنعتی و سنتی طیور استان در راستای پایش انواع بیماریها انجام شده است.
وی با اشاره به انجام ۸۵۵ مورد نمونه برداری از طیور و سه هزار و ۴۲۶ آزمایش ضروری، ابراز کرد: طی سه ماهه ابتدای سال جاری ۲۹ میلیون و ۸۱۸ هزار و ۶۲۵ دز واکسن علیه انواع بیماریهای طیور در استان توزیع و مصرف شده است.
حیدری تصریح کرد: در طول این مدت همچنین ۳۰۰ هزار متر مربع از اماکن پرورش طیور و ۲۱ هزار ۷۵۰ دستگاه خودرو در استان علیه بیماریهای طیور ضدعفونی شده است.
این مقام مسئول از انجام سه میلیون و ۹۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در طول سه ماهه ابتدای امسال خبر داد و گفت: در این مدت ۹ کانون بیماریهای طیور در استان شناسایی شده و در مدت مذکور علی رغم کاهش جوجه ریزیها درصد شناسایی کانونهای مبتلا به بیماریهای طیور نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در سه ماهه اول سال گذشته، ۳۳ کانون بیماریهای طیور در استان شناسایی شد، گفت: طی سال ۹۴، با تعداد ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی، تعداد ۸۵ هزار قطعه طیور در استان تلف شدند.
به گفته حیدری، طی سه ماهه اول سال جاری با ۳ میلیون و ۹۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی و شناسایی ۹ کانون بیماری طیور تعداد ۱۵ هزار و ۸۵۰ تلف شده و میزان تلفات در صنعت پرورش طیور نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
وی تأکید کرد: پرورش دهندگان طیور در استان کرمانشاه در راستای جلوگیری از بروز انواع بیماریها و کاهش تلفات لازم است اصول امنیت زیستی و دستورالعملهای بهداشتی قرنطینهای را رعایت کرده و هرگونه تلفات غیر عادی را بلافاصله به نزدیکترین اداره دامپزشکی اطلاع دهند.
این مقام مسئول با اشاره به آغاز فصل گرما و احتمال شیوع انواع بیماریهای مشترک بین انسان و طیور، از شهروندان خواست که از خرید مرغ زنده و کشتارهای غیر مجاز آن جدأ خودداری کنند، چراکه احتمال انتقال بیماری به انسان به ویژه مسمومیتهای غذایی از این طریق بسیار بالاست.