"چشمه گچ"؛ روستای هزار دالان
دهیار روستای چشمه گچ با تاکید به مشکلات فراوان این روستا و ویژگی منحصر به فرد "چشمه گچ" این منطقه از دهستان جلالوند، گفت: روستای چشمه گچ نیازمند رسیدگی بیشتر از جانب مسئولان است.
بهمن غلامی چشمه گچی، دهیار روستای"چشمه گچ"در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در کرمانشاه با اشاره به محرومیتهای این روستای بزرگ از دهستان جلالوند با اشاره به شناسنامه مختصری از این روستا، اظهار کرد: این روستا دارای مشکلات فراوانی است که برطرف کردن این مشکلات خود نیازمند رسیدگی از جانب مسئولان است.
وی در ادامه با اشاره به معرفی این روستا، افزود: روستای "چشمه گچ" در تابعیت دهستان جلالوند بخش سرفیروزآباد شهرستان کرمانشاه است.
غلامی چشمه گچی تصریح کرد: قدمت این روستا 300 ساله است و ازجمله علل پیدایش و گسترش روستا خاک حاصلخیز و آب شرب و رودخانه هایی بوده که از قدیم در این روستا وجود داشته است.
دهیار روستای چشمه گچ اظهار کرد: فاصله این روستا تا مرکز بخش 56 کیلومتر و تا شهرستان کرمانشاه 80 کیلومتر است.
وی اظهار کرد: ازجمله محرومیت های این روستا نبود غسالخانه و مسجد است.
غلامی چشمه گچی تصریح کرد: از دیگر مشکلات این روستا که می توان به آن اشاره کرد این که محل اسقرار شورای اسلامی، کتابخانه، پایگاه مقاومت، دفتر دهیاری و خانه بهداشت این روستا در خانه اهالی روستاست که این خود جای تاسف دارد.
دهیار روستای چشمه گچ با اشاره به طرح هادی روستا و سابقه اجرایی آن در چشمه گچ عنوان کرد: فاز اول طرح هادی در روستا درسال 91 توسط بنیاد مسکن در سه قسمت روستا اجرایی شد و فاز دوم طرح هادی در سال 92 که شامل شن ریزی 500 متر و دیوارکشی کوچه ها به طول 100 متر است که نیمه کاره توسط بنیاد مسکن رها شده است.
وی درخصوص اطلاعات جمعیتی این روستا نیز اظهار کرد: جمعیت روستای چشمه گچ براساس سرشماری سال 90 مرکز آمار ایران 600 نفر در قالب 135 خانوار است و کل اهالی روستا همگی بومی هستند.
غلامی چشمه گچی تصریح کرد: "چشمه گچ" روستای هزار دالان دهستان جلالوند نیازمند رسیدگی مسئولان امر دارد تا بتوان بخشی از مشکلات این روستا را حل کرد.