خبرگزاری کار ایران

در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:

"دیوار مهربانی" با ذخائر و شعائر ایرانیان همخوانی دارد

"دیوار مهربانی" با ذخائر و شعائر ایرانیان همخوانی دارد
کد خبر : ۳۳۵۳۲۰

ایجاد و برپایی "دیوار مهربانی" می تواند نمودی از آرمانشهر در کلانشهرهای ایران باشد.

"محمدعلی مهری"در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در کرمانشاه، درباره ایجاد "دیوار مهربانی"در کرمانشاه، اظهار کرد: چند روزی است که مکان‌هایی در شهرهای استان کرمانشاه با همت خیرین و همکاری ارگان‌هایی با عنوان دیوار مهربانی تشکیل شده که اقدامی مناسب و همخوان با ذخائر و شعائر ایرانیان است.

این فعال فرهنگی تاکید کرد: مردمی که سخاوت و کرامت با فرهنگ آنها عجین شده و حس نوع دوستی آنها برای همگان  نمایانگر است، در دیوار مهربانی افراد غنی و بی نیاز البسه های اضافی خود را آویزان می کنند و فقرا و نیازمندان از آنها بر می دارند و استفاده می‌کنند که این اقدام خداپسندانه نمودی از مشارکت مردمی در معیشت همشهریان، توجه به فضایل اخلاقی در زندگی شهری، پیام آور زندگی پر نشاط شهری، تعاملات و مهربانی شهروندان در جامعه مدنی است و در واقع روزنه‌ای از آرمانشهر است.

کارشناس ارشد شهرسازی افزود: ظهور چنین پدیده‌هایی اصولا مختص کلانشهرهاست. شهرهای بزرگ که محل گمنامی است و کار را برای استفاده کنندگان راحت تر کرده است.

وی افزود: هنوز در مملکت ما کم نیستند نیازمندانی که به خاطر حجب و حیا اقداماتی این چنینی برای‌شان با دشواری مواجه است که خیلی تمایل ندارم این موضوع را باز کنم. از این‌رو برپایی این کمپین خیرانه خیلی نمی‌تواند در شهرهای کوچک که اکثرا مردم همدیگر را  می شناسند موثر واقع شود.

عضو انجمن شهرسازان ایران در ادامه اظهار داشت: درشهرهای کوچک غالبا افراد زود شناسایی می‌شوند و معمولا فقیر و متمول برای همگان مشخص هستند.

مهری افزود: در این شهرها اصولا فقرا و نیازمندان شاید نتوانند به خاطر یک سری مسائل از این ابراز محبت بهره جویند. بهتر آن‌است که افراد بی نیاز این هدایا و وسایل اضافی خود را بصورت مستقیم یا غیر مستقیم  و با واسطه به نیازمندان تحویل دهند و سنگینی این کار را از دوش آنها بردارند.

این فعال فرهنگی امید دارد که این مهربانی همچنان تداوم یابد و در تمام فصول سال نیازمندان بتوانند از لطف همشهریان بی‌نیاز بهره مند شوند.

مهندس مهری در پایان گفت: همه ما سعی کنیم در تعمیم فرهنگ این اقدام خیرانه نقش داشته باشیم و با بخشیدن چند تکه البسه اضافی و پوشیدن یک لباس موجود در دیوار مهربانی، این فرهنگ را پدیدار کنیم که همه ما بعنوان یک خانواده از لباس‌های هم استفاده می کنیم و این عمل برای هیچ کس ناپسند نیست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز