خبرگزاری کار ایران

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه:

سیاست بومی پذیری دانشجو برای داوطلبان کرمانشاهی عادلانه نیست

سیاست بومی پذیری دانشجو برای داوطلبان کرمانشاهی عادلانه نیست
کد خبر : ۲۱۱۶۴۶

به دلیل سیاست بومی پذیری و پایین بودن ظرفیت دانشگاه‌های دولتی در کرمانشاه، درصد قبولی در این استان که در کنکور ۹۲، رتبه ۳۰ کشوری را به دست آورده، نشان می‌دهد که این بدان معناست که فرصت ادامه تحصیل در دانشگاه دولتی و تراز اول کشور برای داوطلبان کرمانشاهی عادلانه نیست.

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال‌های اخیر، سیاست بومی گزینی در پذیرش دانشجو دنبال می‌شد که این امر منجر به توسعه نامتوازن نارضایتی و شکاف اجتماعی شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، مجتبی قبادی افزود: پیامد این سیاست غیر اصولی، محروم‌تر شدن استان‌های کمتر برخوردار کشور بوده است، زیرا در استان‌هایی که ظرفیت پذیرش دانشجو در آن‌ها با توجه به تعداد داوطلبان کمتر از میانگین کشوری است، طرح بومی گزینی باعثایجاد محدودیت در قبولی داوطلبان از نظر کمی می‌شود.

وی در ادامه افزود: استان کرمانشاه با وجود اینکه حدود ۲ و ۶ دهم درصد جمعیت کشور را داراست، اما متاسفانه کمتر از ۲ درصد دانشجویان کشور را دارا دارد.

قبادی تصریح کرد: نکته بسیار مهم و تاسف بار اینکه داوطلبان استان کرمانشاه در آزمون ۹۲ به لحاظ نمره علمی در کشور رتبه ۱۱ را به خود اختصاص داده‌اند، اما در پذیرش دوره‌های روزانه رتبه ۳۰ به این استان اختصاص پیدا کرده است.

مدیر کل امور اجتماعی استانداری کرمانشاه بیان داشت: دانش آموزان کرمانشاهی، نسبت به استانهای دیگر، نمره خوب قابل قبولی داشته‌اند، ولی به دلیل سیاست بومی پذیری و پایین بودن ظرفیت دانشگاه‌های دولتی در این استان، درصد قبولی کرمانشاه در کنکور ۹۲، رتبه ۳۰ کشوری را نشان می‌دهد که این بدان معناست که فرصت ادامه تحصیل در دانشگاه دولتی و تراز اول کشور برای داوطلبان کرمانشاهی به صورت عادلانه و براساس مدارک‌های شایسته سالاری وجود ندارد.

قبادی در پایان اظهار داشت: از مطالبات و خواسته‌های مردم کرمانشاه این است که جهت رفع محدودیت‌ها باید سهمیه‌ای خاص برای دواطلبان کرمانشاهی در نظر گرفته شود تا اندکی از شکاف‌های بوجود آمده رفع شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز