خبرگزاری کار ایران

معاون برنامه‌ریزی استانداری کرمانشاه در جلسه بررسی وضعیت واحدهای صنعتی راکد:

باید وضعیت تک تک این واحد‌ها بررسی شود

باید وضعیت تک تک این واحد‌ها بررسی شود
کد خبر : ۱۹۳۹۸۴

ما حافظ سرمایه‌های مردم هستیم و اجازه نمی‌دهیم سرمایه‌های آن‌ها دچار آسیب شود. راکد ماندن این واحد‌ها به هیچ عنوان مطلوب نیست و باید هرچه سریع‌تر مشکلات آن‌ها را حل کرد.

معاون برنامه ریزی استانداری کرمانشاه در جلسه بررسی وضعیت واحدهای صنعتی راکد و نیمه فعال استان کرمانشاه که در سازمان صنعت و معدن و تجارت این استان برگزار شد، با اشاره به اینکه مدیریت استان به دنبال یافتن نسخه‌ای برای فعال کردن واحدهای صنعتی راکد است، اظهار داشت: باید وضعیت تک تک این واحد‌ها بررسی شود تا در ادامه با توجه به شرایط هر واحد راهکارهایی برای فعال کردن آن‌ها در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا در کرمانشاه، علی اصغر میرزایی با تاکید بر اینکه مدیریت استان کرمانشاه تولیدکنندگان را به حال خود‌‌ رها نمی‌کند، اظهارکرد: ما حافظ سرمایه‌های مردم هستیم و اجازه نمی‌دهیم سرمایه‌های آن‌ها دچار آسیب شود. راکد ماندن این واحد‌ها به هیچ عنوان مطلوب نیست و باید هرچه سریع‌تر مشکلات آن‌ها را حل کرد.

وی تاکید کرد: البته ما به دنبال ارائه یک نسخه بومی و الگویی متناسب با شرایط کشور هستیم، زیرا مدل‌های توسعه در هر کجای دنیا مختص به آن کشور است.

میرزایی اظهارکرد: باید از ظرفیت‌های مجموعه‌هایی مانند اتاق بازرگانی برای کمک به این واحد‌ها یاری گرفت. اتاق بازرگانی می‌تواند در زمینه تهیه مواد اولیه ارزان و باکیفیت و همچنین بازاریابی برای فروش محصولات این واحد‌ها کمک کند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز با اشاره به مثبت بودن طرح گردآوری اطلاعات واحدهای راکد استان، اظهار کرد: باید به گونه‌ای برنامه ریزی کرد که اطلاعات تمامی واحدهای راکد استان به صورت می‌دانی گردآوری شود و سپس با تحلیل و آسیب‌شناسی مشکلات، راهکارهای لازم برای فعال نمودن آن‌ها اتخاذ شوند.

رضا رحیمی عنوان کرد: می‌توان با بهره گیری از انجمن‌های تخصصی هر بخش، به صورت کار‌شناسی شده به شناسایی و رفع مشکلات این واحد‌ها پرداخت.

در این جلسه در گزارشی عنوان شد از میان ۲۴۶ واحد صنعتی راکد، تنها دسترسی به ۷۱ واحد می‌سر بوده است. از میان واحدهای قابل دسترسی، تنها ۴۰ واحد برای تکمیل فرم اطلاعات خواسته شده مراجعه کرده‌اند. در این میان چهار واحد فعالیت‌های خود را دوباره آغاز کرده‌اند و هفت واحد تغییر مالکیت داده‌اند. همچنین سایر واحد‌ها نیز تمایلی به مراجعه حضوری از خود نشان نداده‌اند.

همچنین اقدامات انجام شده در خصوص حل مشکلات شرکت‌های قند بیستون، شیر و لبنیات بیستون، شرکت فن آوران توسعه، شرکت پیشگامان سیمان، تعاونی ۹۰۷، شرکت پالایش البرز آبادان، شرکت تعاونی ۱۶۶۷، شرکت سراب طب، شرکت پویش و چاپ پاسارگاد و… تشریح شد.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز