رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان دکتر محمد کرمانشاهی:
تلاش پزشکان کرمانشاهی زندگی دوباره به «شادی» بخشید
تلاشهای پزشکان کرمانشاهی و مسئولان سازمان انتقال خون استانهای کرمانشاه و تهران، نوید بخش ادامه زندگی «شادی بخشی» دختر ۱۴ ساله کرمانشاهی شد و او را به زندگی بازگرداند.
ایلنا: تلاشهای پزشکان کرمانشاهی و مسئولان سازمان انتقال خون استانهای کرمانشاه و تهران، نوید بخش ادامه زندگی «شادی بخشی» دختر ۱۴ ساله کرمانشاهی شد و او را به زندگی بازگرداند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا از کرمانشاه، رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان محمد کرمانشاهی در این خصوص گفت: تلاشهای پزشکان کرمانشاهی و مسئولان سازمان انتقال خون استانهای کرمانشاه و تهران، نوید بخش ادامه زندگی «شادی بخشی» دختر ۱۴ ساله کرمانشاهی شد و او را به زندگی بازگرداند.
محمدرضا گلپایگانی اظهار داشت: این دختر ۱۴ ساله کرمانشاهی که مبتلا به نوع خاصی از تالاسمی بود، مدتی پیش بهدلیل ناسازگاری خونهای دریافتی به کما رفته و پزشکان با همکاری سازمان انقال خون توانستند او را به زندگی بازگردانند.
وی با بیان اینکه شادی مبتلا به تالاسمی «اینترمدیاست»، گفت: مبتلایان به این نوع از تالاسمی معمولا در سنین بالاتری نسبت به تالاسمی ماژور به خون نیاز پیدا میکنند.
این فوق تخصص بیماریهای خون و سرطان کودکان افزود: این دختر کرمانشاهی تنها یک بار در سن چهار سالگی و یک بار دیگر در سن هشت سالگی خون دریافت کرده است و زمانی که اوایل امسال برای تزریق خون به بیمارستان مراجعه کرد، پزشکان معالج او متوجه شدند که بدن او نسبت به تزریق خون واکنش نشان میدهد.
گلپایگانی افزود: مبتلایان به این نوع از تالاسمی معمولا با تزریق خون کافی وضعیت بهتری مییابند، اما این اقدام در مورد شادی هیچ گونه تغییری در وضعیت او ایجاد نکرد.
وی در ادامه تلاشهای مسئولان سازمان انتقال خون کرمانشاه و تهران را انکار ناپذیر دانست و گفت: اگر تلاشهای آنان نبود هیچ کاری از پزشکان متخصص ساخته نبود.
رئیس بیمارستان محمد کرمانشاهی افزود: شادی دو مشکل جدی داشت و از یک سو باید طحال او برداشته میشد و از سوی دیگر به دلیل مشکل کلیوی که پیدا کرده بود باید از کلیه او تیکه برداری میشد و برای فرستادن او به اتاق عمل و انجام این اقدامات باید درجه خون او بالا میرفت که با تزریق خونهای معولی این اتفاق نمیافتاد.
به گفته گلپایگانی با تلاشهای انجام شده پنج کیسه خون متناسب با بدن بیمار پیدا شد که دو کیسه آن جزء خونهای نایاب بودند.
وی ادامه داد: پس از تزریق خون و بالا رفتن درجه خون، بیمار به اتاق عمل فرستاده شد و طحال او برداشته شد و از کلیه او هم نمونهبرداری انجام گرفت.
گلپایگانی گفت: گروه خونی این بیمار در فهرست گروههای خونی نادر بود و دو کیسه از خونهایی که سازمان انتقال خون تهران توانسته بود برای این بیمار تهیه کند در فهرست خونهای کمیاب قرار داشت که به صورت «VIP» و در شرایط ویژه و در یخچالهای خاص با دمای منفی ۸۰ درجه سانتیگراد به مدت سالهای طولانی نگهداری میشوند و برای استفاده افراد مهم است.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان کرمانشاه گفت: با تلاشهای پزشکان و مسئولین سازمان انتقال خون حال شادی پس از عمل جراحی رضایتبخش بود و چند روز پیش از بیمارستان مرخص شد.
گلپایگانی در پایان گفت: حال عمومی شادی خوب است و از این پس در صورت بروز مشکل و مراجعه به بیمارستان با مشکلات کمتری مواجه خواهد شد و امید است بتواند سالهای سال زندگی کند.