معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه:
۴ هزار کودک کرمانشاهی تحت آموزشهای ترافیک قرار گرفتند
تاکنون ۴ هزار کودک کرمانشاهی تحت آموزشهای فرهنگ ترافیک قرار گرفتهاند.
ایلنا: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه از برگزاری کلاسهای آموزشی فرهنگ ترافیک در مدارس ابتدایی این شهر خبر داد و گفت: این کلاسها با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی و باهدف آشنایی بیشتر کودکان با فرهنگ ترافیک و فرهنگسازی همگانی طرح ترافیک و قوانین راهنمایی و رانندگی دایر شده است.
به گزارش ایلنا از کرمانشاه، افشین لرزنگنه با اشاره به اینکه این معاونت افزون بر آموزش درون مدارس با اجرای طرح گذربان مدرسه و پارک ترافیک نیز دورههای آموزشی دیگری برای کودکان برگزار کرده است، افزود: طرح آموزش فرهنگ ترافیک به کودکان، تاکنون در ۶۰ دبستان از نواحی سه گانه آموزش و پرورش کرمانشاه به اجرا درآمده و در مجموع ۴ هزار کودک آموزش دیدهاند.
وی ضمن اشاره به اینکه در این طرح کودکان با مباحثاولیه و مهم ترافیک مانند عبور از عرض خیابان، مفهوم چراغ راهنما و خط عابر پیاده، استفاده صحیح از پلهای هوایی، رعایت حق تقدم عابرین در عبور از خیابانها و همینطور مفهوم برخی تابلوهای اطلاعاتی و هشداردهنده آشنا میشوند، تاکید کرد: علاوه بر این آموزشها، وسایل کمک آموزشی نیز در بین کودکان توزیع میشود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداریکرمانشاه با اشاره به اینکه برنامههای ویژه آموزشی برای کودکان کرمانشاهی در زمینه ترافیک در نظر گرفته شده است و از سوی این معاونت اجرا میشود، گفت: دانش آموزان نه تنها فرزندان دلبند پدر و مادرهایشان بلکه سرمایههای جامعه و آینده سازان کشور اسلامیمان هستند که این قبیل آموزشها آنها را برای زندگی و داشتن آینده بهتر آماده میکند.
وی دانشآموزان را آیندهسازان و رانندگان قانونمند و ایمن فردای جامعه خواند و افزود: آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی به کودکان از آموزشهای موردنیاز برای این قشر است که میتواند علاوه براینکه در ارتقای سطح آگاهی آنان اثرگذار باشد، در کاهش آمار تصادفات و معضلات ترافیکی آینده نیز بسیار مؤثر باشد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمانشاه، ارتقای سطح فرهنگ رانندگی را در کاهش حوادثترافیکی مهم خواند و گفت: آموزش ترافیکی به نسل جدید بسیار تأثیرگذار است چراکه دانشآموزان امروز مردان و زنان بالنده فردا هستند و در صورت فراگیری مقررات و روشهای صحیح رانندگی آن را در آینده به کار میگیرند.
وی با تأکید بر اینکه به منظور فرهنگ سازی بهینه در امور ترافیکی و ارتقاء سطح معلومات شهروندان در زمینه مسائل حمل و نقل شهری، با توجه به استعداد فراگیری بیشتر در سنین کودکی و نوجوانی، باید آموزشها را در این سنین آغازکرد، ابراز امیدواری کرد با اجرای این گونه طرحها گامی موثر برای رسیدن به اهداف والای شهر که همانا افزایش ایمنی و کاهش تصادفات و ارتقای فرهنگ ترافیک شهروندان است، برداشته شود.
لرزنگنه آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک را طلیعه فعالیتهای ترافیکی عنوان کرد و افزود: اصلیترین حلقه مفقوده در بحثترافیک، موضوع آموزش و فرهنگ سازی است و دانشآموزان میتوانند مروج فرهنگ ترافیکی در خانوادهها شوند.