مدیر امور طیور جهاد کشاورزی کرمانشاه:
۵۰ درصد مرغداریهای صنعتی تخمگذار کرمانشاه غیرفعال هستند
۸ درصد مرغداریهای گوشتی و ۵۰ درصد مرغداریهای صنعتی تخمگذار استان کرمانشاه غیرفعال هستند که در حال برنامهریزی برای فعالیت واحدهای راکد هستیم.
ایلنا: مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: میزان تولید گوشت مرغ در مرغداریهای صنعتی استان ۵۳ هزار تن و در مرغداریهای سنتی ۶ هزار تن است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، شهرام قنبری تاکید کرد: علاوه بر ۸۲۲ واحد ذکر شده در کرمانشاه ۴ واحد پرورش شترمرغ، ۱۰ واحد پرورش بوقلمون، ۳ واحد پرورش مرغ زینتی و یک واحد پرورش کبک فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین واحدهای مرغداری گوشتی در شهرستانهای روانسر، سنقر، کنگاور و کرمانشاه فعالیت دارند افزود: در مجموع ۸ درصد مرغداریهای گوشتی و ۵۰ درصد مرغداریهای صنعتی تخمگذار استان کرمانشاه غیر فعال هستند که در حال برنامهریزی برای فعالیت واحدهای راکد هستیم.
قنبری گفت: بیشترین واحدهای مرغ تخمگذار در شهرستانهای کرمانشاه، جوانرود، صحنه و سرپل ذهاب فعالیت دارند و روزانه ۱۶ تن تخم مرغ در استان تولید میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی در خصوص نوسان قیمت مرغ گفت: نوسان قیمت مرغ به عوامل متعددی بستگی دارد که از آن جمله میتوان به میزان عرضه و تقاضا، نوسان قیمت نهادههای پرمصرف مانند ذرت، کنجاله سویا، دخالت کردن افراد دولتی در قیمتها، افزایش قیمت جوجه یک روزه و در برخی مواقع افزایش جوجهریزی اشاره کرد.
قنبری در پایان نوسان شدید قیمت نهادههای پرمصرف از قبیل ذرت، کنجاله سویا و جوجه یک روزه، نبود قیمت ثابت برای فروش گوشت مرغ، وجود واسطهها و دلالهای فراوان، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش، پایین بودن کیفیت مواد غذایی، نبود خط کشتاری برای صادرات گوشت مرغ، وزن بالای کشتار در مرغ گوشتی و نگهداری مرغ بیش از ۴۵ روز را از عمده مشکلات صنعت مرغداری استان بیان کرد.
وی در پایان از مصرف کنندگان مرغ پرکنده درخواست کرد که مرغ را با وزن ۵ / ۱ تا ۸ / ۱ کیلوگرم خریداری و مصرف کنند.