معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه خبر داد:
اجرای طرح مبارزه با جوندگان موذی در شهر کرمانشاه
معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه از اجرای مرحله دوم طرح مبارزه با جوندگان موذی در سالجاری خبر داد.
ایلنا: معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه مبارزه با موش و جانوران موذی در شهرها را از نظر دو جنبه بهداشتی و اقتصادی با اهمیت دانست و گفت: موشها با وارد کردن خسارت به مواد غذایی و پایینآوردن ارزش آنها انتشار و انتقال بیماریها، برای انسانها ایجاد مزاحمت کرده و سبب ناراحتی فکری و روحی برای انسان میشوند.
به گزارش ایلنا از کرمانشاه، امیر رحیمی با اشاره به اینکه ۳۵ نوع بیماری مختلف از طریق موش به انسان منتقل میشود، تصریح کرد: روشهای متعددی برای مبارزه با اینجانور موذی وجود دارد که از جمله آنها میتوان اقدامات بهسازی و بهداشتی، استفاده از سموم شیمیایی، استفاده از امواج مافوق صوت، جلبکنندههای شیمیایی، تلهگذاری، مبارزه بیولوژیکی و مبارزه ژنتیکی را نام برد.
وی تأکید کرد: طرح مبارزه با جوندگان موذی با استفاده از طعمه آغشته به سم آنتی کواگولانت در مناطقی که عرضه مواد غذایی در آنها زیاد است، یا جویهای روباز دفع فاضلاب و آبهای سطحی وجود دارد و نیز محلهای تردد موشها، اجرا میشود و شهروندان نیز باید با رعایت اصول بهداشت و همچنین همکاری لازم در امر جمعآوری زباله در این طرح مشارکت کرده و از افزایش و تولید حیوانات موذی جلوگیری کنند.
رحیمی افزود: در همین راستا محلهای طعمه گذاری و اجرای طرح ضربتی مبارزه با موشها با نصب بنرها و تالوها به شهروندان اطلاع رسانی میشود.
وی افزود: یکی از روشهای موثر در مبارزه با جانوران موذی خودداری از رها کردن زباله در نهرها و محدود کردن دسترسی جانوران به منابع غذایی است تا میزان تولید مثل آنها کم شود.
رحیمی در پایان کرد: این عملیات به منظور مبارزه با جانوران مضر شهری از جمله موش، مبارزه با آلودگی و کاهش جمعیت اینجانوران، عمدتا در محدوده بافت قدیمی و حاشیه آبشوران شناسایی و اقدام میشود.