خبرگزاری کار ایران

معاون برنامه‌ریزی استانداری کردستان:

وجود بازارچه‌های مرزی در کردستان بسیار حائز اهمیت است

وجود بازارچه‌های مرزی در کردستان بسیار حائز اهمیت است
کد خبر : ۱۱۱۸۰۰

باید برای تسهیل در مراودات و نیز ایجاد بستر مناسب برای رفاه و آسایش مردم به ویژه فعالان اقتصادی از مبادی مرزی استان و برای کاهش زمان رسیدگی به مراجعات هم‌وطنان و رضایتمندی آن‌ها، تلاش خود را مضاعف کنیم.

ایلنا: معاون برنامه ریزی استانداری کردستان گفت: وجود بازارچه‌های مرزی پویا و فعال برای توسعه اقتصادی استان بسیار حائز اهمیت است و برای تحقق اهداف و چشم اندازهای مورد نظر در این بخش باید با نگاه فرا بخشی برای رفع موانع و مشکلات وارد این عرصه شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ارسلان ازهاری در جلسه بررسی موانع و مشکلات مرز رسمی باشماق مریوان با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به لزوم تسریع در روند توسعه استان باید از ظرفیت‌های مناسب برای افزایش صادرات از طریق مبادی و مرزهای رسمی استان به نحوه شایسته استفاده کرده تا به اهداف مورد نظر در توسعه پایدار استان در کلیه زمینه‌ها برسیم.
وی افزود: در این راستا کلیه دستگاه‌های اجرایی به ویژه متولی مباحثاقتصادی استان باید با اتخاذ راهکار‌ها و روش‌های کار‌شناسی نسبت به تقویت و توسعه زیر ساخت‌های لازم در مناطق مرزی به خصوص در پایانه‌ها و مبادی مرزی استان اقدام کرده و مسیر افزایش سطح مبادلات مرزی را در کردستان به خصوص با کشور عراق هموار سازند.
ازهاری تصریح کرد: برای رسیدن به اهداف مورد نظر در توسعه مرزهای رسمی و افزایش مبادلات مرزی استان وجود مدیریت واحد با همکاری دستگاه‌های اجرایی استان ضروری‌ست.
وی از بروز برخی ناهماهنگی‌ها در بین دستگاه‌های اجرایی در نحوه اداره پایانه‌های مرزی استان انتقاد کرد و گفت: بروز مشکلات و نارسایی در مرزهای استان به هیچ وجه زیبنده نظام مقدس جمهوری اسلامی نیست و همه باید برای تسهیل در مراودات و نیز ایجاد بستر مناسب برای رفاه و آسایش مردم به ویژه فعالان اقتصادی از مبادی مرزی استان و برای کاهش زمان رسیدگی به مراجعات هم‌وطنان و رضایتمندی آن‌ها، تلاش خود را مضاعف کنیم.
معاون برنامه ریزی استانداری کردستان ادامه داد: خوشبختانه در چند سال اخیر با تشکیل شورای ساماندهی مبادلات مرزی در استان بسیاری از نارسایی‌های و چالش‌های پیش رو در مبادی و پایانه‌های مرزی استان برطرف شده که کلیه دستگاه‌های اجرایی عضو این شورا با پیگیری‌های خود زمینه کاهش بروکراسی اداری و نیز به حداقل رساندن زمان پاسخگویی به مراجعات مردم را به عمل آورده‌اند.
وی از دستگاه‌های خدمات رسان استان خواست تا نسبت به تسهیل در راه اندازی و تجهیز امکانات مورد نیاز پایانه‌های مرزی استان نسبت به ارتقا سطح خدمات رفاهی در مبادی مرزی استان اقدام کنند.
ازهاری بر لزوم تشدید کنترل و نظارت بر نحوه اداره پایانه‌ها و مرز‌های رسمی استان تاکید کرد و یادآور شد: برای جلوگیری از هرگونه نا‌هماهنگی در داخل پایانه‌های مرزی باید نظارت بیشتر بر چگونگی ارائه خدمات داشته باشیم تا مانع از سوء استفاده برخی افراد سود جود و فرصت طلب در این مراکز باشیم.
معاون برنامه ریزی استانداری کردستان در پایان سخنانش، مبارزه با قاچاق کالا از طریق مرزهای استان را از اولویت‌های بخش اقتصادی استان برشمرد و خواستار همکاری کلیه دستگاه‌های اجرایی استان در این رابطه شد.

ارسال نظر