نصب المان و سردیس علامه فیض در کاشان
سرپرست جدید سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان در نخستین نشست شورای مدیران با تاکید بر هدفمند کردن برنامه های فرهنگی، از شهردار جهادی کاشان به منظور بازدید از فرهنگ سرای علامه فیض کاشانی به عنوان یکی از مهمترین پایگاههای فرهنگی ادبی این سازمان دعوت کرد تا در زمینه بهسازی، عمرانی، هنری و ادبی گام های استواری برداشته شود.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری ایلنا در کاشان محسن رضا زاده ، در جلسه هماهنگی طرح بهسازی و عمرانی فرهنگ سرای علامه فیض، لزوم حمایت از ارتقای سطح علم و ادب در این شهرستان را تاکید کرد و گفت: شناسایی جایگاه رفیع الشان مفاخر و مشاهیر صاحب نام کاشانی از طریق فرهنگسراها زیر ساختی معنوی در عرصه فعالیتهای فرهنگی، هنری و ادبی است.
وی ، ایجاد این زیرساخت را یکی از رسالتها و وظایف سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری ذکر کرد و افزود: فرهنگ و ورزش 2 مقولۀ خطیر و ارزشمندی است که اجرای برنامههای هدفمند و سازنده در این حوزهها از طریق این سازمان نیازمند تدبر، تامل و تعقل و ابتکار و خلاقیت است.
وی، معرفی و شناسایی بزرگان، علما، فقها، اندیشمندان و هنرمندان کاشانی که در تاریخ ماندگار شده اند را به عنوان الگوهای فرهنگی، ادبی و اخلاقی دانست و افز ود: نامگذاری این بزرگان در اماکن فرهنگی و هنری باید تاثیر گذار باشد.
مشاور شهردار کاشان، خواستار توسعه فیزیکی فضاهای فرهنگی، هنری، رفاهی و خدماتی فرهنگ سرای فیض سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان و حمایت و همکاری همه جانبه شهردار با ارائه خدمات ارزنده شد .
رضازاده، با تاکید بر برگزاری برنامههای فرهنگی، هنری و آموزشی در فرهنگ سرای فیض و نوع سازۀ فعلی این فرهنگ سرا اظهار داشت: ارائه کاربری خدماتی توسعه فضای فیزیکی در این فرهنگسرای علم و ادب ضروری است.
وی، با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری و شناخت بزرگانی که نامشان در تاریخ جاودانه شده است تصریح کرد:
ساخت سردیس تندیس مفاخر کاشان، نصب المان و تهیه زندگی نامه آنها به ویژه شخصیت علامه فیض کاشانی می تواند نتایج مثبت و قابل تاملی را نه تنها برای شهروندان بلکه برای گردشگران نیز به ارمغان داشته باشد.
شهردار کاشان نیز، از توسعه فیزیکی فرهنگ سرایفیض در قالب احداث سالن آمفی تئاتر 150 نفره، تبدیل رواق های حیاط به نگارخانه، برپایی غرفه های صنایع دستی و گردشگری، اصلاح نورپردازی مجموعه، مطلوب سازی و بهسازی فضای سبز، طراحی و ساخت آبنما، تعریض خیابان همجوار فرهنگ سرا، بهسازی دیواره های فرهنگ سرا و ساخت سردرب مناسب با توجه به بافت تاریخی مجموعه خبر داد.
سید محمد ناظم رضوی، قرینه سازی رواق های حاشیه خیابان های جنب فرهنگ سرا با سبک سنتی، تهیه و نصب تابلو سخن مقام معظم رهبری در وصف علامه فیض را از دیگر برنامه های فرهنگی و هنری پیش بینی شده در این فرهنگ سرا ذکر کرد.
وی، احداث ورودی ویژه تفکیک پرسنل و مراجعین و احداث کتابخانه در مرکز شهر از محل نیم درصد بودجه شهرداری ها را مورد تاکید دانست.
شهردار کاشان، ایجاد سراهای محله درمناطق مسکونی جدید با هدف القای محله محوری را مورد تاکید دانست و افزود: سراهای محله به عنوان مراکز فعالیت های اجتماعی و شورایاری ها پل ارتباطی بین شهردار، شورای اسلامی شهر و مردم مناطق مختلف در رفع مشکلات آنهاست.
ناظم رضوی، از برگزاری مشاوره های پزشکی و اخلاقی، مشاوره املاک محلات با حضور شهرداران و ساخت قرائت خانه خبر داد.
وی، با اشاره به شناسایی مساجد در مناطق محروم برای ایجاد سراهای محله افزود: احداث سراهای محله در پارک ها و فضاهای در اختیار شهرداری ها از دیگر اقدامات فرهنگی شهرداری است.
شهردار کاشان، پیگیری شروع به کار سرای محله عطابخش و محله سوریجان را از دیگر برنامه های مهم در زمینه فرهنگی و خدماتی شهرداری نام برد.
شهردار کاشان، از ابلاغ دستور کار اجرایی پروژه های نام برده در فرهنگ سرای علامه فیض به مدیر منطقه 3 خبر داد و اظهار داشت: در این دستور مقرر شد اعتبار این طرح ها از محل بودجه زیباسازی آن منطقه تامین شود.
لازم به ذکر است: جلسه هماهنگی طرح بهسازی و عمرانی فرهنگ سرای علامه فیض کاشانی با حضور شهردار، رئیس هیئت مدیره سازمان، سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی، شهردار منطقه ۳ شهردار و معاونین سازمان یکشنبه ۱۷ آبان ماه در فرهنگ سرای فیض برگزارشد.