خبرگزاری کار ایران

برای استحصال اسانس و عرقیات از گیاهان علفی در پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان صورت گرفت؛

طراحی و ساخت سیستم تقطیر با بخار آب

طراحی و ساخت سیستم تقطیر با بخار آب
کد خبر : ۱۵۹۸۳۲

رئیس پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان گفت: نمونه صنعتی سیستم استحصال اسانس و عرقیات از گیاهان علفی به روش تقطیر با بخار آب در این پژوهشکده طراحی و مورد بهره برداری قرار گرفت

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان گفت: نمونه صنعتی سیستم استحصال اسانس و عرقیات از گیاهان علفی به روش تقطیر با بخار آب در این پژوهشکده طراحی و مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان، دکتر عبدالرسول حقیر ابراهیم آبادی در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این خبر، ظرفیت این سیستم را دو تن گیاه در هر بار بارگیری ذکر کرد و افزود: این سیستم قادر است از انواع گیاهان علفی همچون نعنا، رزماری، اسطوخودوس و غیره طی حداکثر دو ساعت اسانس و عرقیات استحصال نماید.
وی با اشاره به اینکه دستگاههای فعلی استحصال اسانس و عرقیات کشور به روش تقطیر با آب کار می‌­کنند اظهار داشت: این سیستم قادر است با بهره‌گیری از روش تقطیر با بخار آب با بازده بسیار بالا و صرف انرژی بسیار پایین(کمتر از یک بیستم سیستم‌های فعلی) از طیف وسیعی از گیاهان علفی اسانس و عرقیات استحصال کند.
وی خاطر نشان کرد: این سیستم به صورت نیمه قابل حمل طراحی و ساخته شده و استفاده از آن علاوه بر افزایش سرعت عمل و بهبود کیفیت محصول، تاثیر بسزایی در کاهش معضلات و آلودگی‌های زیست محیطی ناشی از صنعت اسانس و عرقیات کشور دارد.
رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان همچنین از ساخت نمونه بومی خط کامل فرآوری گل محمدی به روش تقطیر در این پژوهشکده خبر داد و افزود: این خط تولید در یکی از کارخانه‌های صنعتی تولید گلاب منطقه کاشان نصب و راه اندازی شده است و در موسم گل محمدی سال ۹۳ مورد بهره برداری رسمی قرار خواهد گرفت.
دکتر ابراهیم آبادی اظهار داشت: این دستگاه ظرفیت ۵ تن فرآوری گل محمدی در شبانه روز را دارد و می‌تواند روزانه حدود یک و نیم کیلو اسانس گل محمدی را با کیفیتی مطابق با استاندارد ایزوی موجود برای آن(ISO ۹۸۴۲) تولید کند.

برای استحصال اسانس و عرقیات از گیاهان علفی در پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان

ارسال نظر