گزارش سازمان بینالمللی کار نشان داد:
۳۴ میلیون شغل در آمریکای لاتین از دست رفته/ دولتها فورا از کارگران حمایت کنند
مهمترین مشکلات برخاسته و تشدیدیافته در دوره بحران کرونا در بین کارگران آمریکای لاتین، کارغیررسمی زیاد، نابرابری درآمدی و فقدان فرصتهای کار شایسته است.
به گزارش ایلنا به نقل از سازمان بینالمللی کار، دستکم ۳۴ میلیون شغل در آمریکای لاتین به دلیل بحران کرونا از دست رفته و دهها میلیون کارگر بیکار شده اند. طبق گزارش جدید سازمان بینالمللی کار، همه کشورها باید استراتژیهای فوری برای رفع بحران کار و مشکلات کارگران طراحی و اجرا کنند تا نابرابریهای موجود در این منطقه را از بین ببرند.
مهمترین مشکلات برخاسته و تشدیدیافته در دوره بحران کرونا در بین کارگران آمریکای لاتین، کارغیررسمی زیاد، نابرابری درآمدی و فقدان فرصتهای کار شایسته است.
گزارش سازمان بینالمللی کار میگوید کاهش شدید اشتغال، کاهش ساعات کاری و کاهش شدید درآمد کارگران این منطقه در وضعیت هشدار قرار دارد.
مدیر منطقهای سازمان بینالمللی کار در بخش آمریکای لاتین میگوید: ما شاهد یک معضل بیسابقه در زمینه بازسازی بازارهای کار این منطقه هستیم. در این منطقه ما شاهد شکستهایی ساختاری هستیم که با وقوع بحران کرونا وخیمتر نیز شده است.
طبق این گزارش، نرخ اشتغال در منطقه آمریکای لاتین، در یک چهارم نخست امسال، در حدود ۵۱ درصد است که بیش از ۵ و نیم درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل است و یک کاهش تاریخی و بیسابقه را نشان میدهد. همچنین این گزارش نشان میدهد که آمریکای لاتین با بیشترین کاهش ساعات کاری در کل جهان مواجه شده است؛ به طوری که تقریبا ۲۱ درصد ساعات کاری در این منطقه کاهش داشته است که تقریبا دوبرابر ۱۱ درصد نرخ کاهش ساعات کاری در کل جهان در دوره کرونا است.
همچنین در بخش درآمدها نیز کارگران این منطقه با کاهش ۲۰ درصدی درآمد مواجه شدهاند که نسبت به نرخ کاهش ۱۱ درصدی جهانی، باز هم نشانگر اوضاع وخیم کارگران این منطقه در دوره کروناست. این کاهش درآمدی، موجب سقوط میلیونها کارگر و خانوادههایشان ر به ورطه فقر و فلاکت خواهد شد.
این گزارش در نهایت میافزاید: بحران کرونا بر نابرابریهای از پیش موجود، شدیدا افزوده است و بیشترین اثرات منفی از بحران کرونا بر کارگران و خانوادههای آنان وارد شده است.
سازمان بین المللی کار در پایان خواستار تقویت سیاستهای حمایتی دولتها برای حمایت از کارگران و تقویت نهادهای کارگری شده است. در این مسیر، جلوگیری از کارغیررسمی و ایجاد دیالوگ اجتماعی با کارگران برای تامین نیازهای آنان بسیار حایز اهمیت است.