خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی خبر داد:

مقررات مشاغل سخت و زیان آور نیاز به تجدیدنظر دارد/ اصلاح مقررات در تامین اجتماعی در دست انجام است

مقررات مشاغل سخت و زیان آور نیاز به تجدیدنظر دارد/ اصلاح مقررات در تامین اجتماعی در دست انجام است
کد خبر : ۹۷۷۷۱۶

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بر لزوم انجام اصلاحات در قوانین و رویه‌های اجرایی این سازمان اشاره کرد و گفت: مقررات مربوط به بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور نیازمند تجدیدنظر است. بخشی از مشاغل سخت و زیان‌آور درست و بر حق و بخشی نادرست و ناحق است که باید نسبت به اصلاح مقررات این حوزه در اسرع وقت اقدام شود.

به گزارش ایلنا، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: مقررات مربوط به بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور به تجدید نظر نیاز دارد؛ بخشی از مشاغل سخت زیان‌آور درست و بر حق و بخشی نادرست و ناحق است که باید نسبت به اصلاح مقررات این حوزه در اسرع وقت اقدام شود.

مصطفی سالاری در جلسه‌ای با روسای کانون‌های بازنشستگان تأمین اجتماعی سراسر کشور گفت: از نیمه دوم سال گذشته تعادل بین منابع و مصارف سازمان تأمین اجتماعی برقرار است و حتی در نیمه اول سال جاری نیز با وجود شیوع ویروس کرونا منابع و مصارف این سازمان، برابر ارزیابی می‌شود.

سالاری در ادامه با بیان اینکه طی نیمه اول سال گذشته شاهد کسری منابع نسبت به مصارف به میزان ماهیانه دو هزار میلیارد تومان بودیم، ، گفت: جبران کسری منابع از طریق روش‌های مختلف و توام با نهایت مدارا و مساعدت نسبت به کارفرمایان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بر لزوم انجام اصلاحات در قوانین و رویه‌های اجرایی این سازمان اشاره کرد و گفت: مقررات مربوط به بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور نیازمند تجدید نظر است. بخشی از مشاغل سخت زیان آور درست و بر حق و بخشی نادرست و ناحق است که باید نسبت به اصلاح مقررات این حوزه در اسرع وقت اقدام شود.

سالاری در خصوص معیار بازنشگستگی افراد گفت: در همه جای دنیا سن افراد ملاک بازنشستگی قرار می‌گیرد نه سنوات خدمت. البته کسانی که سابقه کار بیشتری دارند، در زمان بازنشستگی حقوق بالاتری دریافت می‌کنند.

سالاری خواستار برقرای روالی منطقی برای نقش حمایتی سازمانهای بیمه اجتماعی شد و گفت: بیمه شدگان حمایتی باید با منابع دقیق و مشخص و قابل وصول تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار گیرند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: هزینه درمان نباید مشکلات مالی برای بازنشستگان ایجاد کند. برای تحقق این هدف علاوه بر تقویت خدمات درمان مستقیم و پرداخت به موقع مطالبات مراکز درمانی، کمک بیشتر به بازنشستگان برای استفاده از بیمه تکمیلی درمان نیز در دستور کار سازمان تأمین اجتماعی قرار دارد.

سالاری افزایش ۱۰ برابری تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان را از دیگر برنامه‌های مهم این سازمان در سال جاری  را مورد تاکید قرار دغاد و اضافه کرد: مرحله اول این تسهیلات پرداخت شده و مرحله دوم نیز طی روزهای آینده پرداخت می‌شود که در این مرحله تمامی فرآیند درخواست، تأیید و پرداخت تسهیلات به صورت غیرحضوری و بدون نیاز به مراجعه افراد به شعب تأمین اجتماعی و بانک‌ها انجام می‌شود.

سالاری با اظهار اینکه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با همفکری و مشورت نمایندگان کانون‌های بازنشستگی انجام شده است، گفت: مطابق با نظر تشکل‌های بازنشستگان چهار درصد مربوط به سنوات سخت و زیان‌آور در محاسبات مربوط به متناسب‌سازی اعمال می‌شود و مجموع مبالغ مربوط به متناسب‌سازی در احکام حقوقی این عزیزان نیز درج خواهد شد.

سالاری در پایان از افزایش ۱۰ برابری اعتبار وسایل کمک پزشکی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: مبالغ مربوط به وسایل کمک پزشکی را به قیمت اجناس معمولی بازار رسانده‌ایم و هزینه‌ها در موارد مختلف حدود ۱۰ برابر افزایش می‌یابد.

در این جلسه علاوه بر سخنان سالاری، روسای کانون‌های بازنشستگی استان‌ها نیز نظرات و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز